A bo my ten sam termin mamyJa dzisiaj [emoji16]
I imie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bo my ten sam termin mamyJa dzisiaj [emoji16]
A bo my ten sam termin mamy
I imie tez![]()
U mnie juz zapowiedział cc niby z tydzien przed terminem, a jak bedzie to zobaczymyCiekawe czy maluchy tak samo się urodzą faktycznie [emoji16]
Ja tak mialam na innym forum jak w ciazy z synem bylam... Mialam z dziewczyna ten sam tp i obie urodzilysmy 6 dni po terminie... A nawet naszym dzieciakom w tym samym czasie pierwszy zabek sie pojawilCiekawe czy maluchy tak samo się urodzą faktycznie [emoji16]
U mnie juz zapowiedział cc niby z tydzien przed terminem, a jak bedzie to zobaczymya moze uda mi sie go jeszcze na sn ugadac o ile to bedzie mozliwe oczywiście, chociaż mój lekarz slynie z tego, że lubi i umie dobrze ciąć
![]()
U mnie poki co tez, ale pierwsza ciąża zakonczona cc ze wzgledu na nadcisnienie i teraz moze byc tak samo,chociaz poki co cisnienie mam w normie.U mnie wszystko w porządku, nie wiec raczej będę czekać aż Marcyś sam będzie gotowy wyjść [emoji16]
to musisz miec mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej i np przedszkolnej zebys mogla i tu i tu . Bez mgr nie mozesz uczyc wiem bo tez jestem nauczycielem 5 lipca bronie magisterkę.Wlasnie nauczanie poczatkowe by mnie interesowalo.Tzn. klasy |-|||
to musisz miec mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej i np przedszkolnej zebys mogla i tu i tu . Bez mgr nie mozesz uczyc wiem bo tez jestem nauczycielem 5 lipca bronie magisterkę.