reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie

Ja dzis pozno boz laptopa...
Niestety moj osobisty nowy telefon powiedzial, ze nie dziala....
Zawieźliśmy go dzis na serwis.... Czekac na telefon, jakies zakupy i od 9 rano do 13 zeszło.... potem chwila odpoczynku i szycie, zawiozłam od razu znajomej efekt szycia i cóż dopiero w domu....siadłam
Dziś dzień twardego btrzucha-mysle ze od chodzenia, bo mlode ladnie sie regularnie rusza....

Pozdrawiam wieczornie

reklama
Seremida chodze prywatnie, bo taki jest blisko i tam nie przyjmuje na Nfz... Ale huk tam. Już mam dosyć :(
A płacisz za np. glukometr czy już w cenie jest?

Tak czytam że wasze maluszki dzisiaj takie aktywne za to mój jakiś niemrawy . Coś tam się chwilkę pokręci , wypcha i koniec . Żadnych mocniejszych kopniaków. Ale może taki ma dzień :)
I coś czuje że jakaś infekcja chyba się przyplątała , myślicie że w razie pogorszenia przyjmą mnie jutro z tym na ip czy raczej czekać do czwartku i do lekarza ?
A jakie masz objawy? Może faktycznie jak Kasia pisze jakiś lactovaginal do czwartku wystarczy

A jakie masz objawy? Może faktycznie jak Kasia pisze jakiś lactovaginal do czwartku wystarczy

Ja musiałam kupić glukometr bo zeszłam pol miasta i nigdzie nie był dostępny :( na szczęście to nie majątek.
Najgorzej ze mi się paski kończą i muszę kupić dziś a nie mam recepty :(

Bardzo duża ilość wydzieliny i ostatnio jak tak miałam to była właśnie infekcja i delikatnie pieczenie . Nie jest to bardzo uciążliwe ale boję się żeby nie było gorzej .

Dziewczyny ja dziś swój plan dnia zrealizowalam. Torby prawie spakowane, ciuszki poprasowane. Kocyki, rożki i inne pierdoly wyprane . Mały dziś mi napieral na pęcherz aż się w pół kilka razy zgielam ale dobrze..kazdy jego ruch to dla mnie radość [emoji16]

reklama
U mnie kumulacja. Burza , ulewa , ktoś przyjechał do mojego oglądać auto , akurat pijak wszedł do rowu u mnie przed domem i wyjść nie może... no sory ja nie pomogę. No i młody ma ADHD brzuch mi skacze jak jasna cholera, aż myśle kiedy zaśnie i w dodatku pękło mi akwarium. Jedynie 300l. Pół domu w wodzie , rybki w wannie , na szczęście uratowałam z komody pod akwarium rzeczy i ciuchy młodego. Reszta wody wylewa się wężem na podwórko. Jutro święto i wszystko zamknięte a jedna rybka ma w dodatku ospę rybia a ja nie mam leku . Dziś już nie zdążymy jechać po nic. Zobacz załącznik 888206Zobacz załącznik 888207
Kurczę to miałaś w domu mały armagedon. 300 l wody to dosyć sporo. Dobrze, za w domu byliście akurat.
Rybki chyba nie mogą narzekać [emoji6]jakoś się przemecza w wielkiej wannie te 2 dni[emoji4]

Do góry