reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję dziewczyny. Nie pozostalo mi nic innego jak wierzyc. Trochę mnie martwia te krwiaki, lekarka mowila, ze moge zaplamic, ale mam nadzieje, ze nic zlego z dzieciakmi nie zrobia ;)
Jestesm podwójnie szczęśliwa i podwojnie przerazona ! [emoji14]

reklama
Dziękuję dziewczyny. Nie pozostalo mi nic innego jak wierzyc. Trochę mnie martwia te krwiaki, lekarka mowila, ze moge zaplamic, ale mam nadzieje, ze nic zlego z dzieciakmi nie zrobia ;)
Jestesm podwójnie szczęśliwa i podwojnie przerazona ! [emoji14]
Mówiłam ze będzie dobrze :) podwójne szczęście :) Trzymam za Waszą trójeczke kciuki z całych sił :)

Wczoraj w szpitalu spotkałam znajomą, obie czekałyśm na usg, no i Ola wyszła juz z tego usg i pytam jej
- a co Ty tu w ogóle robisz
- a ona na to "wiesz bo ja w ciąży jestem i w niedziele mi powiedzieli ze nie ma serduszka które wcześniej biło i skierowali mnie na zabieg, we wtorek zrobili usg kontrolne i były dwa zarodki i dwa serduszka, a teraz mi powiedzieli ze są cztery zarodki i trzy serduszka...
Była w wielkim szoku :) oby tylko wszystko było dobrze bo niestety oni też są juz po przejściach, stracili 4!!! ciążę...

Ostatnia edycja:
Oczekująca - pięknie :) Teraz trzeba zachować spokój :)

Mówiłam ze będzie dobrze :) podwójne szczęście :) Trzymam za Waszą trójeczke kciuki z całych sił :)

Wczoraj w szpitalu spotkałam znajomą, obie czekałyśm na usg, no i Ola wyszła juz z tego usg i pytam jej
- a ona na to "wiesz bo ja w ciąży jestem i w niedziele mi powiedzieli ze nie ma serduszka które wcześniej biło i skierowali mnie na zabieg, we wtorek zrobili usg kontrolne i były dwa zarodki i dwa serduszka, a teraz mi powiedzieli ze są cztery zarodki i trzy serduszka...
Była w wielkim szoku :) oby tylko wszystko było dobrze bo niestety oni też są juz po przejściach, stracili 4!!! ciążę...

@kb.karola90 ... o matko [emoji14] no to maja niezly stres.
Moja lekarka wczoraj uznala, ze ktos nad nami czuwa i od razu z rozmachem przyslal dwojke dzieciako wiec trzeba sie cieszyć. Twoja znajoma sie juz tyle razy nacierpiała, wiec teraz tyle razy bedzie sie cieszyć ! ;)
A u Ciebie na usg wszystko ok? Bo chyba mi gdzies umknelo?

@Dagmarka1991 staram sie byc spokojna. Wiem, ze nie mam wpływu na to co sie dzieje. Dbam o siebie o sie relaksuje.

@kb.karola90 ... o matko [emoji14] no to maja niezly stres.
Moja lekarka wczoraj uznala, ze ktos nad nami czuwa i od razu z rozmachem przyslal dwojke dzieciako wiec trzeba sie cieszyć. Twoja znajoma sie juz tyle razy nacierpiała, wiec teraz tyle razy bedzie sie cieszyć ! ;)
A u Ciebie na usg wszystko ok? Bo chyba mi gdzies umknelo?

@Dagmarka1991 staram sie byc spokojna. Wiem, ze nie mam wpływu na to co sie dzieje. Dbam o siebie o sie relaksuje.
Na usg wszystko ok :) szewek ładnie trzyma :) Antoś waży już 241g. Jest o ok 1,5 tygodnia większy niż wychodzi wg OM.

Woow ale historia:o ! Trzymam więc kciuki za koleżankę :tak:

Wooow trzymam mocno kciuki za Twoją koleżankę i oby wszystko było dobrze :) może niebawem pojawi się czwarte serduszko. Piękna historia i oby ze szczęśliwym zakończeniem

reklama
Dziewczyny, czy po zakończeniu leczenia możemy już mieć pełny stosunek bez zabezpieczenia? Czy musimy czekać na wyniki badań? Aktualnie drugi dzień leczenia i używamy prezerwatyw. Dwa tygodnie po zakończeniu leczenia mamy powtórzyć badanie. Na wynik czeka się 10 dni.

Do góry