No ja...
Noooo własnie
Nie ma załamek :* bo pisałaś że na pewno nie ma szans. A działacie jeszcze w ogóle? Bo z tego co piszesz to owu mogło jeszcze nie być.
Mierzysz temp? Jakieś testy owu robisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No ja...
Ile dni po owu?Dziś rano
Robię testy owu. I właśnie po świętach wyszły mi przez dwa dni jakby pozytywne.Noooo własnie![]()
Nie ma załamek :* bo pisałaś że na pewno nie ma szans. A działacie jeszcze w ogóle? Bo z tego co piszesz to owu mogło jeszcze nie być.
Mierzysz temp? Jakieś testy owu robisz?
Robię testy owu. I właśnie po świętach wyszły mi przez dwa dni jakby pozytywne.
No robiłam też dziś Ale negatyw. Przed poronieniem miałam nieregularne. Kupiłam sobie ovarin (suplement) i zobaczę terazHmmm a potem już nie robiłaś? Może jednak to nie była owulacja i jest teraz dopiero? masz jeszcze testy? Może spróbuj jeszcze przetestować.
Dlatego ja jednak wolę mierzyć temp niż testy owu, mi np. wyszły w jedenym cyklu w 19dc i w 29d pozytywne i to mocno pozytywne. Potem już ich nie kupowałam bo stwierdziłam że mieszają w głowie tylko.
A jak długie masz cykle? W miarę regularnie?
Uwielbiam CieJasne. Na żywca i śmierdziela hahaha nawet niech butow nie ściąga [emoji23][emoji23][emoji23]
No robiłam też dziś Ale negatyw. Przed poronieniem miałam nieregularne. Kupiłam sobie ovarin (suplement) i zobaczę teraz
Ja mojego uspałam [emoji23]Dziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarzechyba depresja mnie wziela
Wiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłamHmm no to ciekawe jak teraz to będzie. Trzymam kciuki :* i nie testuj teraz za wcześnie daj sobie parę dni.