reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hahah ja to dziwny ludź jestem gadżety tak ale kawy nie pijemy z mężem . Mnie po kawie jest niedobrze, od razu bym szła do łóżka i spać i w głowie mi się kręci Hahaha
No dziewczynki zamowilam sobie dwie komody o ktorycch pisalam z ikea do pokiku Natalki ;) zwykłe boałe, ctery szyflady, troche wyzsze ;) Terazmjuz bede miala gdzie ukłdac ubranka, wyprane i wyprasowane ;) Od razu sie lepiej poczułam ;) @Pola87 kochanie widze ze ty jak ja lubisz takie pierdoły i gadzety. Kup sobie spieniacz do mleka - jest mmmeeegggaaaaa. Ja mam super expres do kawy ale zaden expres nie ubije tak mleka na sztywno jak ten ubijacz ;) Tak sie wkrecilam ze dzisiaj sobie zamowilamzestwa slicznych szklanek termicznych do latte z łyżeczkami i słomkami ;) Iiiiii takie super szablony i shaker do robienia wzorów na mleku 🤪 🤪 🤪 Od razu mi sie humor poprawil - ja wiem ze to pierdoly ale teraz tyle wolnego czasuze moge sobie poszalec ;)

reklama
Ja ze swojej strony polecam przewijak na łóżeczko, pozwala zaoszczędzić miejsce. Obok niego mam przewijak z Ikea, na ktoreym stawiamy wanienke (na nim pojemniki + kosz na pieluchy tez z Ikea). Wszytsko dzieki temu mam w sypialni, pod reka
IMG_20201128_164351.jpeg
IMG_20201128_164417.jpeg

Hahah ja to dziwny ludź jestem gadżety tak ale kawy nie pijemy z mężem . Mnie po kawie jest niedobrze, od razu bym szła do łóżka i spać i w głowie mi się kręci Hahaha
Tez tak kiedys mialam i moj maz tez srednio do kawy.O dziwo jak zaczynalam walke z insulina zaczelam rano pic kawe - dobra kawa, wyciskana z ekspresu jest zdrowa - ja przepadlam ;) Malo tego czulam sie po niej cudownie, zaspaka taki sztuczny głód, podnosila cisnienie bo zawsze mialam za niskie - no i baaardzo smaczna ;)

No dziewczynki zamowilam sobie dwie komody o ktorycch pisalam z ikea do pokiku Natalki ;) zwykłe boałe, ctery szyflady, troche wyzsze ;) Terazmjuz bede miala gdzie ukłdac ubranka, wyprane i wyprasowane ;) Od razu sie lepiej poczułam ;) @Pola87 kochanie widze ze ty jak ja lubisz takie pierdoły i gadzety. Kup sobie spieniacz do mleka - jest mmmeeegggaaaaa. Ja mam super expres do kawy ale zaden expres nie ubije tak mleka na sztywno jak ten ubijacz ;) Tak sie wkrecilam ze dzisiaj sobie zamowilamzestwa slicznych szklanek termicznych do latte z łyżeczkami i słomkami ;) Iiiiii takie super szablony i shaker do robienia wzorów na mleku [emoji2957] [emoji2957] [emoji2957] Od razu mi sie humor poprawil - ja wiem ze to pierdoly ale teraz tyle wolnego czasuze moge sobie poszalec ;)
Ja mam te dwie, mneijsza ma 4 lata, wieksza pol roku i tq druga jest meeeega pojemna
IMG_20201128_164733.jpeg

Ja mam te dwie, mneijsza ma 4 lata, wieksza pol roku i tq druga jest meeeega pojemnaZobacz załącznik 1207544
to ja zamowilam chyba identyczne jak ty ta wieksza tylko z czterema szufladami ;) Juz sie bardzo ciesze ;) Łukasz mi podpowiedzial zeby zrobic samemu domek dla lalek ale taki wiesz wypasiony z drewniana podłaga itd - wiadomo na poczatku pelnil by funkcje symboliczna ale bardzo mi sie podoba ten pomysl tym bardziej ze mam miejsce ;)

Cześć dziewczyny :) jestem z forum kto po in vitro, po 4 transferze kończę właśnie I trymestr i niebawem z moja Julką wkraczamy w II. Mam pytanie do Was czy warto już rozpocząć jakieś zakupy czy lepiej się wstrzymać ? Mój mąż to najchętniej już wszystko by kupował już wózek nawet wybrał priam 2.0 czy któraś może na jego temat wypowiedzieć ? (Oczywiście jeszcze stopuje jego z zakupem ale warto wiedzieć)
Ja mam i polecam ;)

to ja zamowilam chyba identyczne jak ty ta wieksza tylko z czterema szufladami ;) Juz sie bardzo ciesze ;) Łukasz mi podpowiedzial zeby zrobic samemu domek dla lalek ale taki wiesz wypasiony z drewniana podłaga itd - wiadomo na poczatku pelnil by funkcje symboliczna ale bardzo mi sie podoba ten pomysl tym bardziej ze mam miejsce ;)
Moja dostała 2 tamtym roku na gwiazdke od Dziadkow drewniany domek z lalkami i bardO lubi sie nim bawic ze swoim Tata. Ze mna nie [emoji23]Ale miala prawie 3 lata wtedy wiec mscie czas na wykonanie [emoji6]

reklama
Dla dziewczynki Book 51 Elite Mon Amour 😀
Z tego co się już zorientowałam to Peg Perego i Inglesina mają jako jedyne regulowany materac w wózku głębokim.
Ojjj taaaaaakkkk w tym sie zakochalam 😍 😍 😍 Jest cudowny ;) To jak pierwszyy raz zobaczysz suknie slubna i od razu wiesz ze to ona ;) Dziekuje - jest mega - wpisuje na liste jako nr 1 ;)

Do góry