agula301
Fanka BB :)
O nie nie, żadnych pożegnań! Dziś zobaczysz swoją fasolkę13.40
Podczytuje was ale nie mam weny na pisanie, przyzwyczajam sie do pożegnania![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie nie, żadnych pożegnań! Dziś zobaczysz swoją fasolkę13.40
Podczytuje was ale nie mam weny na pisanie, przyzwyczajam sie do pożegnania![]()
O nie nie, żadnych pożegnań! Dziś zobaczysz swoją fasolkę![]()
Aj dziewczyny, ja to juz listę badań robie, jak będzie porażka co mam robić.
Chyba jakby bylo dobrze bym zemdlala na tym fotelu![]()
Ja sie tao negatywnie nastawiłam przez te mysl o tych pęcherzyku. Wolalabym zeby sam sie wydalil, niz mam znowu szpital odwiedzać, ale z racji, ze nic sie nie dzieje to zwyczajnie dręczy mnie czy cos tam jest czy puste jajo. Gdyby nie te usg wtedy u tej babki z polecenia nie miałabym takich jazd. Masakra ja wam dziewczyny polecam wizyty najpozniej jak sie da, potem czlowiek mysli, analizuje tragediaBędzie dobrze, musi być !!Głowa do góry !
To ja trafiałam zawsze na takie tylko baby.Byłam kiedyś u ginekologa dla którego każda kobieta była za gruba. Jedyne co sprawdzał to ciagle bmi , jakiś wariati do tego samego wora trzeba wrzucic ta babę co u niej byłaś. Niektórzy się nie nadają do kontaktu z pacjentem, a my się niepotrzebnie stresujemy przez takich lekarzy