reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy 2023

Ja się wczoraj przyglądałam,różnicy nie widzę natomiast mój twierdzi że mam bardziej zaokrąglony brzuch po bokach,nie jest tak rozlany ja normalnie mówię mu że to tłuszcz a on że inaczej wygląda niż nasz,więc może coś tam widać
Właśnie mój mąż mowil wczoraj ze bardziej taki twardy mam niż zwykle. Taki inny. Ale ja też roznicy nie widzę 🤷‍♀️😂 codziennie się przyglądam i nic

reklama
Właśnie mój mąż mowil wczoraj ze bardziej taki twardy mam niż zwykle. Taki inny. Ale ja też roznicy nie widzę 🤷‍♀️😂 codziennie się przyglądam i nic
Z racji że to moja 5 ciąża (wywalczona) nie zwracam naprawdę na to uwagi🤣,natomiast ostatnio jak byłam w sukience w pracy pytali się mnie czy oby napewno jest tam tylko 1 bo brzuch miałam jak w 8mc🙈,ale to chyba ta kiecka taki efekt daje

Z racji że to moja 5 ciąża (wywalczona) nie zwracam naprawdę na to uwagi🤣,natomiast ostatnio jak byłam w sukience w pracy pytali się mnie czy oby napewno jest tam tylko 1 bo brzuch miałam jak w 8mc🙈,ale to chyba ta kiecka taki efekt daje
Ogolnie nie będę oszukiwać, ja swój brzuch bez ciąży mam dość spory. Mi właśnie w brzuch idzie bardzo🤷‍♀️ a schudnąć ciężko mi ogólnie 🤷‍♀️ więc jest jak jest.
Ja się też nie przejmuje. Wręcz przeciwnie. Ale bardzo bym już chciała zobaczyć ten ciążowy brzuszek 😊
Ale to pewnie za wcześnie bo dzisiaj mam 9+3 więc jeszcze troszke

Ogolnie nie będę oszukiwać, ja swój brzuch bez ciąży mam dość spory. Mi właśnie w brzuch idzie bardzo🤷‍♀️ a schudnąć ciężko mi ogólnie 🤷‍♀️ więc jest jak jest.
Ja się też nie przejmuje. Wręcz przeciwnie. Ale bardzo bym już chciała zobaczyć ten ciążowy brzuszek 😊
Między nami tydzień różnicy ja 10+3
Ja też mam swój brzuch wielki bo raz że mam za sobą 3 cc a dwa swego czasu uwielbiałam jeść jestem pi operacji zmniejszenia żołądka więc i zwis skóry jest.
Myślę że jeszcze ze 2-3 tyg i już będziesz widziała 😀

Ja się smarowałam i cieszyłam, bo do 20-któregoś tygodnia nic mi nie wychodziło, a potem jak ruszyło, to masakra. Teraz już się nie przejmuję, co będzie, to będzie.
Ja to samo zero rozstępów do końca porodu a po porodzie porażka na udach ,dupie ,biodrach ,brzuch nawet pod pachami czy za kolanami

Między nami tydzień różnicy ja 10+3
Ja też mam swój brzuch wielki bo raz że mam za sobą 3 cc a dwa swego czasu uwielbiałam jeść jestem pi operacji zmniejszenia żołądka więc i zwis skóry jest.
Myślę że jeszcze ze 2-3 tyg i już będziesz widziała 😀
Jeżeli się nie mylę to jak pisałaś jak byłaś w szpitalu to tyle samo ważymy. A ja do tego jestem dość niska🤷‍♀️😂 ale to tam. Jak się wzielam za jazdę na rowerze i cwiczenia to się okazało że jestem w ciazy. Więc przerwałam 😂 a teraz nie pracuje, dużo siedzę w domu, chodzę na spacery ale to nie to samo co jakiś szybszy ruch

Ja też mam swój brzuch spory został mi po pierwszej ciąży mimo ,że schudłam sporo i tak brzuch odstaje i taki flaczek lekki po CC . Chociaż nie będę teraz musiała go wciągać jeden plus 😆

reklama
Ja później może zrobię zdjęcie bo mam ale tak brudne lusterko ze wstyd wstawiać 🤣 . Co do rozstępów to ja smarowałam się w pierwszej ciąży ale w sumie nie codziennie . Teraz używam olejku . Powiem wam tyle ze 2 tygodnie przed porodem to płakałam i prosiłam żeby dziecko się już urodziło . Miałam tak straszne rozstępy które swedzialy i bolały strasznie . Jedyna ulga to na noc robiłam sobie zimne okłady . Szczególnie w nocy nie mogłam usnąć . Podejrzewam ze wtedy miałam tez taka chorobę . Także mimo to smarujecie się 😀

Do góry