Oleczqa002
Fanka BB :)
To pewnie stadJasne, na staraczkach też się udzielałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie stadJasne, na staraczkach też się udzielałam![]()
No to piona!Ja też kwiecień, więc pewnie z tamtego tematu mnie kojarzysz!![]()
witamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłośćCześćWitam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło
Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.
Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało!![]()
O dziwo czuję się dobrze. W tym tygodniu objawy trochę złagodniały. W ciągu dnia czasami mnie zaboli w podbrzuszu, piersi również bolą mniej, oczywiście zdarzają się wzdęcia i w tym tygodniu pojawił się problem z wypróżnianiemDziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocyi bólu piersi
ja z siostra miałyśmy razem bo ona z 20 maja a ja 27Najlepsze, że mam syna z 22 lutego 2012. Więc lepiej niech ta dzidzia się tego samego dnia nie urodzi bo wspólne urodziny to nic fajnego![]()
No właśnie ja czytam forum i jestem przerażona, ile kobiet jest po takich różnych przykrych przejściachwitamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłośća mi się wydawało że to tylko ja jestem pechowa... Teraz już musi być dobrze! Luty będzie nasz
![]()