reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

czytałam to w WO w sobotę- uczucia mam mieszane - "posiadanie" dzieci wolny wybór, ale po co dorabiać do tego ideologię ??

reklama
cała ideologia tych bezdzietnych jest przerazajaca....ta motywacja ...tak jakby chcieli udowodnic ze kto ma dzieci jest głupi ...

ideologię dorabia każdy i ten z dziećmi i ten z 5 i ten z 1 i ten co nie ma

dla nich jesteśmy głupie

dla nas oni są lekko dziwni

wydaje mi się ze to podobnie jak z naszą poprzednią dyskusją

a ze mówią - dziennikarze podłapali temat i piszą o wszystkim

pamiętacie opis porodu i macierzyństwa tej z ONA? też był dość inny

dla mnie jest dość szokujące ich patrzenie na życie i dzieci, dla nich jest dziwny zachwyt nad kupką, brudna buzią, brzuszkiem i inne nasze rozczulania i troski,dla nich to jest głupie

Witam
ale stęskniłam sie za Wami
- miesiąc czasu czekałam na założenie nata - prędkość działania powalająca

na początku GRATULACJE I WIELKA BUŹKA DLA ASIOCZKA

Wszystkim ciężarówką zdrówka i dobrego samopoczucia szczególnie w te duszne dni

Ja nadal w dwupaku z czego jestem bardzo zadowolona :-) ostatnio miałam mega bóle głowy ale przeszło i jak narazie wszystko jest ok - za tydzień idziemy do lekarza - ciekawe ile mała przybrała bo mamusia troszkę..... :zawstydzona/y::sorry2:

jak miałabym być jeszcze raz w ciąży to wybrałabym opcje zimowa - letnia powala mnie na łopatki - ciepło, duchota w zestawieniu z łóżkiem dobijają mnie

Kuba juz nakręcony czeka na siostrę - gada z nią na całego :tak: opowiada jak to tatuś szykuje im pokoik i ze ma dla niej nowe ubranka i kremik :-D - podejrzewam, ze rzeczywistość nie będzie taka różowa ale jestem dobrej myśli

kurcze, nie wiem co zrobić, za 3 tygodnie moja bardzo bliska kuzynka, której nie widziałam 15 lat( mieszka w Stanach) będzie "przelotem" na lotnisku Heathrow - spędzi tam 6 godzin... no i ona namawia mnie na przyjazd.... przylatuje o 8 rano, a wylatuje 1:30 dalej...

w sumie z centrum High Wycombe są autobusy na same lotnisko, jedzie się 1 godzinę... ale... boję się, bo nigdy nie byłam na lotnisku, i to tak wielkim i nie wiem czy znajdę tę moją Beatkę i jej rodzinę :cool2:
...no i czy poradzę sobie z Agatką, podejrzewam, że byłoby to dla niej niesamowite przeżycie.... ona lubi samoloty

jechać???? (Krzysiek mówi, żebym dała sobie spokój, bo strach o Agaciora)

reklama
jadę, jadę już ta moja kuzynka tyle mi przysłała danych, numerów, że powinnam trafić... nawet wiem, na którym terminalu będzie... napaliła się na to spotkanie jak nie wiem:-) ja zresztą też!!! tyle czasu jej nie widziałam!!!

no i samoloty i Agata.... ahhhhhh:-)

Do góry