Joanna73
uzależniona od BB
a ja mam 48,5 m kw czyli 3 pokoje -osobne wejscia z tym ze jeden pokój połączony jest z kuchnią i osobno mam łazienkę i kibelek i mieszkam na parterze
i nie mam tak pieknie jak Wy kobitki
:-( Wojtek ma jako tako urządzony pokój ale dziewczynki
a najgorsze ze mamy takie meble które mają prawie 4 m bo szafe zostawilam teściowej (jak chciała to niech ma
ale to inna historia )i chcąc dziewczynką zrobic pokój trzeba by meble zlikwidowac bo zajmuja wiekszą częsć pokoju a mąż nie chce 

a ja jestem skłonna wpakować je teściowej bo to wszystko jej wina a człowiek po ślubie zaślepiony da se wszystko wmówic
PIKNIE MACIE jakby powiedzial Janosik zazdroszczę 
i nie mam tak pieknie jak Wy kobitki
:-( Wojtek ma jako tako urządzony pokój ale dziewczynki
a najgorsze ze mamy takie meble które mają prawie 4 m bo szafe zostawilam teściowej (jak chciała to niech ma
ale to inna historia )i chcąc dziewczynką zrobic pokój trzeba by meble zlikwidowac bo zajmuja wiekszą częsć pokoju a mąż nie chce 

a ja jestem skłonna wpakować je teściowej bo to wszystko jej wina a człowiek po ślubie zaślepiony da se wszystko wmówic
PIKNIE MACIE jakby powiedzial Janosik zazdroszczę 

Agusia powiedz mi tylko jakie szerokie sa te zasłonki bo na stronie Ikei jest napisane że szerokośc 120cm, ale to jest szerokośc jednej zasłonki tak
a w opakowaniu są dwie