reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

a ja mam 48,5 m kw czyli 3 pokoje -osobne wejscia z tym ze jeden pokój połączony jest z kuchnią i osobno mam łazienkę i kibelek i mieszkam na parterze :tak: i nie mam tak pieknie jak Wy kobitki :zawstydzona/y::-( Wojtek ma jako tako urządzony pokój ale dziewczynki :no: a najgorsze ze mamy takie meble które mają prawie 4 m bo szafe zostawilam teściowej (jak chciała to niech ma :wściekła/y:ale to inna historia )i chcąc dziewczynką zrobic pokój trzeba by meble zlikwidowac bo zajmuja wiekszą częsć pokoju a mąż nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja jestem skłonna wpakować je teściowej bo to wszystko jej wina a człowiek po ślubie zaślepiony da se wszystko wmówic :baffled:PIKNIE MACIE jakby powiedzial Janosik zazdroszczę :tak:

reklama
a ja mam 48,5 m kw czyli 3 pokoje -osobne wejscia z tym ze jeden pokój połączony jest z kuchnią i osobno mam łazienkę i kibelek i mieszkam na parterze :tak: i nie mam tak pieknie jak Wy kobitki :zawstydzona/y::-( Wojtek ma jako tako urządzony pokój ale dziewczynki :no: a najgorsze ze mamy takie meble które mają prawie 4 m bo szafe zostawilam teściowej (jak chciała to niech ma :wściekła/y:ale to inna historia )i chcąc dziewczynką zrobic pokój trzeba by meble zlikwidowac bo zajmuja wiekszą częsć pokoju a mąż nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja jestem skłonna wpakować je teściowej bo to wszystko jej wina a człowiek po ślubie zaślepiony da se wszystko wmówic :baffled:PIKNIE MACIE jakby powiedzial Janosik zazdroszczę :tak:
A ja bym wywaliła te meble,które Ci sie nie podobają,no i poszperała po komisach,czasem tam fajne komody,czy szafki dla dzieci mają.Wytłumacz mężowi,że ważne dla zdrowia psychicznego dzieci jest przyjazne i przytulne otoczenie,a takie przytłaczające meble mogą dołować.A w lumikach można kupić całkim fajne zasłonki dla dzieci,czy dywaniki.Czasem mała rzecz,a odmienia wnętrze.
Zapytaj teściowej,czy chce meble,jak nie to oddaj lub na śmietnik i juz.:tak:

Irtasia,fajnie masz,nie marudz dziewczyno.Przy ruchliwych dzieciach,każda przestrzeń by była za mała.:tak::-D

Tak Rozalka zrobię bo ja sama sie dołuję jak wchodzę do pokoju dziewczynek mnie to zobliguje do wywalenia wielu rzeczy i tak musimy malowac w przyszlym roku Mieszkamy już 6 rok i jak wprowadzalismy sie to nie wszystko było zrobione bo brakło kasy Plany są ambitne
U Wojtka sa takie tylko fronty są waniliowe i za nimi stoi biurko Zuzi bo znowu u dziewczyn w pokoju stoi szafka z ubraniami Gabi Meble dla dzieci Matri - Dek Meble PHUP Sp. z o.o. - Katalog Produktów Yellow Pages
meble.pl | Fabryka Mebli "GAWIN" - Nola a coś w tym stylu jest u dziewczyn z tym że witryna jest troche inaczej bo pod nią jest miejsce na telewizor i zamiast szafy są dwa slupki ale zajmuje całą długość sciany w dużym pokoju jest narożnik komoda i pod oknem szafka z telewizorem komoda duża (kinga) z 4 szufladami - SKLEP.meble.pl tylko niedąb tylko olcha tak to mniej wiecej wygląda

sliczne te zasłonki:-):tak:, zachorowałam na nie:sorry2: Agusia powiedz mi tylko jakie szerokie sa te zasłonki bo na stronie Ikei jest napisane że szerokośc 120cm, ale to jest szerokośc jednej zasłonki tak:confused: a w opakowaniu są dwie:confused: beda pasowały do Hubkowego pokoju, bo mebelki beda pomaranczowo- zielone (jutro jedziemy zamawiać, jak tylko kaska z wypłaty wpłynie na konto:-)), sciany sa pomaranczowe:-)
wiem ze to pytanie nie bylo do mnie ale chyba nikt si nie obrazi. zaslonki maja kazda po 120cm takie plaskie prostokaty u gory sa sznurki - tasiemki trzeba samemu wizac i takim sposobrm je sie marszczy troche sie gniota ale w koncu maja wisiec a nie je piescic w rekach prawda

wiem ze to pytanie nie bylo do mnie ale chyba nikt si nie obrazi. zaslonki maja kazda po 120cm takie plaskie prostokaty u gory sa sznurki - tasiemki trzeba samemu wizac i takim sposobrm je sie marszczy troche sie gniota ale w koncu maja wisiec a nie je piescic w rekach prawda

dzięki wielkie:-):-):-) wnioskuję, ze mozna by je skrócic od góry troche i doszyć spowrotem te sznureczki:confused::confused::confused: bo chciałabym troszke krótsze zeby były, bo mam takie nietypowe okno

a widzę, że się cieszą powodzeniem te zasłonki;-):-) sa sliczne, ale ja musze je jeszcze na zywo zobaczyć, pojedziemy do Ikei w sobote w drodze do Tesciów:tak::-)

reklama
Do góry