Rzeczywiście za wcześnie na oeulację u Ciebie - może będzie się utrzymywać ta lekka kreska aż pzrez 5 dnizrobilam sobie dzis testa owu... i wyszla druga słaba kreska ale dosyc wiodcznakurcze szybko jakos ..... jak to jest? jesli teraz wyszla slaba to jak myslicie do ilu dni wyjdzie mocna??

Nektarynko - a kiedy kończysz brać luteinę - pisałaś, że po 10 dniach, ale który to będzie dzień cyklu?Loree - robilam tylko ciazowy jakos w 35 dc i negatywny dopatrywalam sie cienia cieni.. ale nic.. poki co dzis 41dc.. biore dalej lutine i czekam..[/B][/COLOR]
Cześć
Ja też szukała i dziś znalazłam taką :
szynka konserwowa, lub zwykła, jajka gotowane na twardo, kukurydza z puszki, ananasy z puszki, por, ser żółty, majonez.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę. Ananasy pokroić na kawałeczki, pora w półplasterki, szynkę w paseczki. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dzięki Kinguś i Marzenixx - z przepisów ja też skorzystampatrze jakie piękne powiedzonko znalazłam :
... w życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów:
niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta ...
A oto przepis na sałatkę z kurczaka i ananasa:

Szafirku - mam nadzieję, że nie potrzeba będzie więcej;-)Aniu,do 3 razy sztuka!!!:-)
O zesz Ty kurka wodna!!
Dobra jestes!
A juz sie chcialam pochwalic,ze robie do naszej przyszlej sypialni zyradole (lampy) w stylu chinskim/japonskim,ale przy Twoich torbach to wymiekam![]()
Następna utalentowana manualnie - zazdroszczę:-)
Ja robię też b. smaczną sałatkę z ananasem i kurczakiem i tez dam wam przepis:-):-)
Wikulaa i Zaniepokojona - dzięki za [rzepisy - też wzięłam dla siebie:-)a ja mam taką sałatkę według mnie i nie tylko bardzo dobrą:
Babo - no to lepiej brzmi co tydzień a nie zostawić forum na miesiąchei kochaniutkie.-)
Nie bylo mnie caly tydzien i powiem wam szczeze ze bylo poprostu super!!!
Zero mysli o dziecku i jest mi z tym super..moje mysli sa zajete czym innym i tak sie lepiej czuje!!!
Mam nadzieje ze nie gniewacie sie na mnie i nadal lubicie troszke:-)
Zycze wam wesolych swiat wielkanocnych i smakowitego jajka oczywiscie MESKIEGO.-)hehe
Dbajcie o siebie i mezusiow no i o filge nocne bo to wazne zeby fasolka powstala z czego wam ogromnie zycze wszystkim dziewczynkom!!!
DUZA BUZKA !!!

Dla Ciebie również najlepsze życzenia świąteczne:-)
Hanka - moim zdaniem przytulanki w piątek to był dobry moment jeżeli pękły w sobotę i poprawiliście jeszcze w niedzielę, jakby co - więc trzymam kciuki za fasolkęJestem i jestem załamana.
Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.
Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.
Qurwa bez tych tabletek to ja nawet ziarenka maku nie wysiedze więc mam z głowy ciąże.
Powiedział, że się boi że jajniki przerosną i wypełnią się płynem i mogę sie zakrztusić czy zadławić płynem i dlatego odstawiamy CLO.
Luteiny nie dostałam, dostane dopiero jak @ nie przyjdzie. Jak nie dostane @ do 31dc to mam natychmiast iść do niego i sprawdzi mi jajniki.
Qurwa mać, pierdolona mać, szlak by to wszystko trafił. Znając moje pierdolone szczęście to nie zaciążyłam i będę miała przymusowy urlop.
Idę se kupić browara w dupę jeża.