Dziewczyny wrocilam wlasnie od lekarza ...
Wczoraj wyczulam taki guzek kolo ucha, na dodatek wieczorem rozbolalo mnie ucho, nos zatkany tak ze nie moge wydmuchac i spuchniety w srodku (jedna dziurka- od strony tego ucha) ucho zatkane, rano obudzilam sie z zaropialym okiem (z tej strony). No i poszlam wlasnie do lekarza i okazalo sie ze sie rozpadam tyle mi znalazł

Musze jescze zaznaczyc ze nigdy nie bylam u takiego lekarza pierwszego kontaktu- super mily pan, poswiecil mi mnostwo czasu, dowcipny ...
Wiec do rzeczy ropienie oka, ucho, nos to od zęba

Od razu zapytal jak zeby ja mu mowie ze akurat z tej strony mam takiego co mi jescze przed ciaza sie plomba skruszyla i mam loche ze hej no i faktycznie obejrzal mi zeby, ten najbardziej poszkodowany jest z tylu na górze. Dostalam antybiotyk narazie miejscowy i zalecenie do stomatologa (zarejestrowalam sie na 18.05 i Cypriana od razu) Lekarz kazal sie pokazac w piatek.
Spytalam od razu o moja noge ktora mnie boli juz chyba od tygodnia, smaruje ja jakas mascia, mowie pewnie przecwiczylam na stepie bo codziennie chodze do klubu, lekarz tylko spojrzal pomacał i co? Torebka stawowa uszkodzona :-( Mam sobie narazie dac spokój, dostalam masc i ewentualnie brzuszki moge robic...
No i kolejna rzecz:
Po ciazy z Cyprianem tak jak mi wyszedl pepek tak mi do konca jakby sie nie schował, górna czesc mam taka jakby zgrubiona. Kiedys pytalam lekarza czy mi to sie jescze schowa i co to jest to odpowiedzial ze niewie co to i raczej mi sie nie schowa a ten tylko spojrzał i stwierdzil przepukline. Rozrysowal mi pięknie o co chodzi i mowi ze jest malutka i teraz nie powinna sie powiekszasc...moze za parenascie/dziesiat lat, jak zacznie to czeka mnie operacja a teraz mam poprostu cwiczyc z zabespieczeniem pasa neoprenowego. Kurcze az sie boje co by bylo gdybym zrobila dokladniejsze badania.
aaa zapomnialabym ten guzek obok ucha to obciazony staw, maż pyta od czego ;-)