reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Elfa bardzo mi przykro, że jednak się nie udało, dla twojego aniołka
[*].
Mama Sówka super fotki, powodzenia w starankach.
U mnie mija dziś miesiąc jak zaczęło się krwawienie i 4 tygodnie po zabiegu. Czekam na @, ale żadnych objawów takich jak miałam wcześniej, bolący brzuch czy bolące piersi i krzyż. Ale za to kłuje mnie w jajnikach i piecze w podbrzuszu i się zastanawiam czy to normalne. Za tydzień jadę na urlop i tak myślę czy czasem nie iść do ginekologa.
[*].
Mama Sówka super fotki, powodzenia w starankach.
U mnie mija dziś miesiąc jak zaczęło się krwawienie i 4 tygodnie po zabiegu. Czekam na @, ale żadnych objawów takich jak miałam wcześniej, bolący brzuch czy bolące piersi i krzyż. Ale za to kłuje mnie w jajnikach i piecze w podbrzuszu i się zastanawiam czy to normalne. Za tydzień jadę na urlop i tak myślę czy czasem nie iść do ginekologa.
kinguś
Nie poddam się
Każdy cykl miałam monitorowany.Kinguś kochana a monitoring miałas robiony??? Na ten niepekający pęchęrzyk??
Poprzednia ginka to mi wcześniej dawała pregnyl na pęknięcie a obecna nie dawała i trochę się bałam bo miałam pęcherzyk 26mm i myślałam, że już nie pęknie ale jest z niego Kinia;-)
DokładnieWitajcie!!
Właśnie przeczytałam coś takiego:
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe po prostu
wymaga więcej czasu...

Raczej unikać gorących kąpieli.napiszcie tez czy jest cos czego nie wolno robic po zabiegu
Ja jadłam dużo orzechów laskowych i ryb(wędzonego łososia) na odbudowę endometrium(wyściółka macicy) i piłam jogurty. Mi to pomogło.
Trzymaj się skarbie.Dziewczyny, przepraszam,że nie piszę, mam trochę trosk domowych. Ale jestem, pamiętam, podczytuję. Trzymajcie się.
Dziękuje bardzo za rady.
Kingus przede wszytskim licz ruch dzidziusia , zwroc uwage na brzuszek czy Ci sie nie obnizyl i oczywiscie nogi czy masz je spuchniete bardzo .
A od kiedy powinno się liczyć ruchy dziecka???
Bardzo się cieszęWITAJCIE KOCHANE JUŻ JESTEM Z CUDOWNEJ PODRÓŻY POŚLUBNEJ!!!:-)
Zaczęliśmy z Mężusiem staranka i może coś z tego wyjdzie, bo działaliśmy w naprawdę niesamowitych warunkach:-)
Zdjęcia super:-):-)Trzymam kciuki za owocna podróż ;-);-)
Zawsze się można wybrać to będzie spokojniejsza na urlopie.Za tydzień jadę na urlop i tak myślę czy czasem nie iść do ginekologa.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
mama sówka zdjecia sliczne , i mam nadzieje że staranka okażą się owocne;-);-);-)

agnieszka0240 prosze Cię nie denerwuj się

kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??

agnieszka0240 prosze Cię nie denerwuj się

kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??
Elfa przykro mi a dla aniołka (*)
Mama sówka witaj z powrotem zdjęcia cudne tylko pozazdrościć.
Oczywiscie że jestem dumna z Juleczki a całuski od Carri przekazane.
Kaska gratuluję zielonego światełka a więc do roboty.
Pixella pięknie wyglądasz aż nie do uwierzenia że to już 38 tydzień a córcia sama słodycz.
Sonitko mi chyba wyszedł dopiero 4 test a więc zrób kolejny i życzę II
Agnieszka 0240 głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki
Selenko buziaki pogłaszcz brzusio od cioć
Edytko;-)
Agnieszko Aj przytulam
Tyle dziewczyn ostatnio znika ja też się w sumie nad tym zastanawiałam ale jakoś nie potrafię na razie stąd zniknąć.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątków te obecne i te podczytujące jak ja
Mama sówka witaj z powrotem zdjęcia cudne tylko pozazdrościć.
Oczywiscie że jestem dumna z Juleczki a całuski od Carri przekazane.
Kaska gratuluję zielonego światełka a więc do roboty.
Pixella pięknie wyglądasz aż nie do uwierzenia że to już 38 tydzień a córcia sama słodycz.
Sonitko mi chyba wyszedł dopiero 4 test a więc zrób kolejny i życzę II
Agnieszka 0240 głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki
Selenko buziaki pogłaszcz brzusio od cioć
Edytko;-)
Agnieszko Aj przytulam
Tyle dziewczyn ostatnio znika ja też się w sumie nad tym zastanawiałam ale jakoś nie potrafię na razie stąd zniknąć.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątków te obecne i te podczytujące jak ja
pixelko, slicznie wyglądacie, marzy mi się spacer w Łazienkach, może kiedyś..
Ja dziś leżę.. skurcze mnie dopadły, twardnieje mi brzuch często. malutka jakby mniej buszowała, albo mam schizy. Do taty miałam jechać, a tu nic z tego, nie zaryzykuję. Powiem Wam,że się przestraszyłam. Wzięłam sobie ciepłą kąpiel, wzięłam nos-pę i staram sie być spokojna, jeszcze przecież za wcześnie!
I mój Szpital zamknięty. Fakt, faktem, jesli jutro nadal brzuch będzie mi się tak "stawiał" zadzwonie do swojego lekarza.
Pójdę się położyć.
Spokojnego wieczosru i do napisania.
Ja dziś leżę.. skurcze mnie dopadły, twardnieje mi brzuch często. malutka jakby mniej buszowała, albo mam schizy. Do taty miałam jechać, a tu nic z tego, nie zaryzykuję. Powiem Wam,że się przestraszyłam. Wzięłam sobie ciepłą kąpiel, wzięłam nos-pę i staram sie być spokojna, jeszcze przecież za wcześnie!
I mój Szpital zamknięty. Fakt, faktem, jesli jutro nadal brzuch będzie mi się tak "stawiał" zadzwonie do swojego lekarza.
Pójdę się położyć.
Spokojnego wieczosru i do napisania.
Witam, my dziś całą rodzinką wyjechaliśmy spędzić dzień na świeżym powietrzu, było cudownie!!
13x13, no wiesz, o szczegóły nie pytam....
Carri, dziękuję!!
elfa... strasznie mi przykro, że jednak stało się najgorsze... Ja miałam po poronieniu okres normalny, także nie wiem, czy tak ma być z tym płynem... A co do zaleceń to kapiel pod prysznicem i oszczędzanie się. Trzymaj się!!
13x13, no wiesz, o szczegóły nie pytam....
Carri, dziękuję!!
elfa... strasznie mi przykro, że jednak stało się najgorsze... Ja miałam po poronieniu okres normalny, także nie wiem, czy tak ma być z tym płynem... A co do zaleceń to kapiel pod prysznicem i oszczędzanie się. Trzymaj się!!
S
Sonita
Gość
Iławianko nie kracz, bo na razie ta cytomelagia we mnie siedzi
chyba, że macie przeczucia, że już sobie poszła 
chyba, że macie przeczucia, że już sobie poszła 
reklama
Selenko pod koniec ciąży dziecko mniej buszuje bo ma mniej miejsca, jeżeli po nospie skurcze tobie ustaną i poczujesz się lepiej to jeszcze nie pora. Niech malutka sobie jeszcze posiedzi. Wypoczywaj i staraj się przynajmniej nie denerwować - wiem łatwo mówić trudniej zrobić - ja pod koniec ciąży też miałam schizy i częso bywało że pukałam w brzyszek by tylko maleństwo się poruszyło. Pozdrawiam
Sonitko zapomniałam o Twojej chorobie a tak sobie kraczę bo każdej z Was na tym forum życzę małego okruszka i trzymam za to mocno kciuki i mam nadzieję że to choróbsko Ciebie opuściło.
Sonitko zapomniałam o Twojej chorobie a tak sobie kraczę bo każdej z Was na tym forum życzę małego okruszka i trzymam za to mocno kciuki i mam nadzieję że to choróbsko Ciebie opuściło.
Ostatnia edycja: