reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nikki dzidziuś super.
Carri gratuluję Ciociu.
Ola81 następnym razem się uda trzymam kciuki.
Mama Sówka gratuluję i czekam na wynik betki.
13x13 jak tam egzamin a zresztą co za pytanie jestem pewna że do przodu
Witam nowe aniołkowe mamy a dla Waszych aniołków (*) (*) (*)
Smutna 82 co zrobić - niestety tak czasami bywa nic na siłę a pewnego dnia spotka Ciebie niespodzianka tak samo jak i mnie czego gorąco tego Tobie życzę
Motylku nie ma to jak pobyt u fryzjera i zrobienie coś dla siebie ja też wczoraj byłam i od razu samopoczucie mi się poprawiło.
Pozdrawiam z zimnej i deszczowej Iławy - gdzie jesteś słoneczko??????????
Ruda 85 a gdzie dokładnie będziesz mieszkała, z której strony Inowrocławia?

Kruszwica to nie pomogę bo ja raczej kojarzę ginków od strony Gniezna do Inowrocławia - z internetu możesz spróbować najwyżej umówisz się na wizytę i zobaczysz czy Ci się spodoba. Mam w sumie kuzynkę w Inowrocławiu jak chcesz to się jej mogę podpytać. Pozdrawiam.
A ja własnie wyprowadziłam się ze Strzelna (to też niedaleko Inowrocławia) i mam stamtąd złe wspomnienia.

Ostatnia edycja:
mama sówka gratulacje:-)

U mnie niestety fałszywy alarm:-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no: Płakać mi sie chce:-:)-( Miłego dnia dziewczynki
Olu kochana, strasznie mi przykro... Ale teraz się nie smuć tylko o ten cykl zadbaj, zacznij wiesiołka łykać i idź do gina, niech Ci coś na ten pęcherzyk da, żeby pękł, no i prolaktynę zbadaj. Głowa do góry!!

reklama
Witam
Witam Was Dziewczyny!! Moje dziecko ma już 4,97 cm
Nie wiem, czy odstawiać??
Super:-)
Ja też się wahałam ale zaufałam lekarzowi i odstawiłam ale ciągle nosiłam w torebce czułam się bezpieczniejsza ;-);-)

No i mała Kinia pewnie zadowolona że mama znowu na zwolnieniu, Powyleguję się ;-) ;-)
Pewnie tak;-);-)

Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
:-D

Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
Ja też się męczę z upławami.
Brałam już 2 razy probiotyki, robiłam irygacje z tantum rosa i brałam antybiotyk macmiror i nic nie pomaga tzn. dobrze jest przez tydzień i później wraca.
Miałam robiony posiew i nic nie wyszło.
Moja ginka mówiła, że może nie chodzi o to że mam za dużo złych bakterii ale za mało tych dobrych.
Wczoraj na wizycie doszłyśmy do wniosku, że będę brała probiotyk co 2 dni i tak powtarzała kurację.

a poza tym poszalałyśmy z Wercią po sklepach generalnie po rossmanie ta moja córka jest niemożliwa sama sobie wybierała emulsje do opalania bo przecież do mojego wyjazdu nie całe dwa tygodnie
do fryzjera zajrzałyśmy i ścieła sobie grzywkę modnisia
a i lody też sobie zafundowałyśmy a co jak szaleć to szaleć
a teraz królewna w wannie siedzi i śpiewa
No no ;-);-);-);-)

Witam,
Dostałam dziś pierwszą @, 31 dni po zabiegu, tak jak miałam normalne cykle przed ciążą.
No to super.

A to mój maluszek:
Śliczny:-D:-D:-D
Witam wszystkie mamy aniołków, dołączam do Was z nadzieją, że jeszcze mi się uda... Straciłam nasze maleństwo w 5 tc 7.06.2009 - raptem tydzien temu. Ciezko mi teraz wrocic do normalnego zycia. Usmiecham sie kiedy tego ode mnie oczekuja, odpowiadam na pytania, robie to co powinnam, ale w glebi serca czuje dziure, straszna pustke. I czekam... bo ponoc czas leczy rany.
Witaj. Bardzo mi przykro.

Ja tylko na chwile chcialabym sie tylko pochwalic ze od 2 godzin jestem ciocia
Super, gratuluję.
Dzień dobry Dziewczyny:-) Kochane ja pół nocy nie spałam no i proszę:-) a jeszcze dziś mam wynik betki:-)
Cóż za wspaniałe wieści
GRATULUJĘ:-):-)

U mnie niestety fałszywy alarm:-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no: Płakać mi sie chce:-:)-(
Przytulam bardzo mocno.

a to my dzis:) pozdrawiam
Super:-)

Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało
Bardzo mi przykro.

Ja dzisiaj byłam u nowej ginki... bardzo fajnie mnie przyjęła i juz na dzień dobry umówiła mnie na piątek na usg i namawia do odstawienia tabletek i do zabrania się do staranek... w każdym bądź razie widać że chce mi pomóc... zobaczymy co powie mi w piątek... zapytała się czy mam w sobie siłę do walki... a tego nie wiem....
Dobrze, że trafiłaś na dobrą ginkę :tak::tak:

Do góry