reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja mam wiadomość od wróbelka wczoraj napisała tak;
"Melduję że jutro odłączą mnie od kroplówki bo skurcze niestety nie ustepują i zrobią usg i może badanie. chwilowo jestem jeszcze w dwupaku a jutro zobaczymy co dalej.pozdrawiam, buziaki dla wszystkich"

A dziś wróbelek napisała tak:
"Jest wyraźna poprawa ale niestety nie wypuszczą mnie jeszcze bo pan ordynator wrócił z wakacji i nie ma humoru.kroplówki też mi nie odłączą.Nie będę pisać co czuję bo nie chcę przeklinać.;-)pozdrawiamy

Trzymam kciuki za Ciebie Wróbelku:-)

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..

Piękny brzusio:-)

reklama
Normalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...Załatwiłam już wszystkie dokumenty do obrony, oprawiłam prace, zrobiłam zdjęcia do dyplomu ( taka szprycha że ho ho )...1 lipca mam obrone a jutro jade zlozyc wszystkie papiery do obrony potrzebne..
a pozniej pojechalam do mamy i weszlam na wage...3 kilo mniej w 5 dni :))) bosko!!!!!!!!
bylam dzisiaj u ginka, powiedzial ze zdrowa jak ryba jestem tylko mam sobie dietka obnizac te trojglicerydy - zadnych lekow bo moga zaszkodzic ewentualnej ciazy..no i powiedzial ze czasami tak jest ze jak sie za bardzo chce zajsc w ciaze to gowno z tego wychodzi bo sie organizm blokuje..

i powiedzial mi sposob na zajscie w ciaze: wypic drinka i pokochac sie z mezem :p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padałam z położna ze smiechu..

na 13 lipca mam usg zeby sprawdzic czy torbiel mi sie wchlonela :)

no i chyba wsio u mnie...

a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo :p

Przyszedł wieczór -od razu ruch większy:-p
wpisałam na nk "baby boom" i nawet są jakieś konta!!! człowiek się ciągle czegoś nowego dowiaduje

Witam Was Dziewczyny!! Moje dziecko ma już 4,97 cm i wyszło z usg, że już jest 11t5d ciąży, poza tym wszystko ok, maluch się ruszał i lekarka była zadowolona. I ja oczywiście też!! Serduszko bije jak dzwon i mam Luteinę odstawić, ale chyba jeszcze nie odstawię... Nie wiem, czy odstawiać?? Fotkę z usg mam i dziś wstawię, baterie do aparatu ładuję.

Olu kochana, ja trzymam za Ciebie kciuki, żeby fasolka była, żebyś się doczekała!!
Agatko, masz cudownego męża, takie wsparcie i wiara, że będzie dobrze naprawdę wiele znaczy!!

Olcia to tylko sie obronić i pani MGR jesteś:-) Brawo !!!!!!! I świetnie że wkońcu wszystko dobrze z Tobą!!!! To teraz tylko do dzieła i czekać na efekty :-)

Witam:-)
Kinguś to niezła impreza sie szykuje:-p widzę że wszyscy balują w ten weekend
Jedzonko było pyszne ;-);-)

Cześć.Daaawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:
Wybaczcie,ale naprawdę nie mam czasu.Jak włączam kompa to na chwilkę.
Dziękuje kochane za pamięć i troskę,za wszystkie wiadomości tu i na nk:tak:
Anulka jest zdrowa !!!
Bardzo bardzo się cieszę :-)

Wiatj

Witam się i ja.....
Buziaczek

Kingus szok ze u Ciebie juz 22 tydzień:tak:
Leci czas ;-) ale i tak już bym chciała październik :tak:

dziś mija dwa miesiące od straty mojego dzieciątka
Przytulam.

Dzidzia może będzie w lipcu :tak::-D:tak:
Nie może tylko na pewno :tak::tak:

Witam, wróciłam z wypadu weekendowego do Taty, dziś już spokojnie. Nawet mozna powiedzieć ,że od trzech dni spokój ze skurczami, chyba damy radę wytrwać do bezpiecznego terminu.
No to super :-)

U nas dobrze już czuję trochę tę moją rybke. Ale nie może być tak, żeby wszystko było ok.
Nie długo zaczną się kopniaki ;-);-)
Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Ale się działo a te pączki :-):-)

Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji.
Mocno trzymam kciuki;-)

Wybraliśmy 12 grudnia. Mam nadzieję, że do tego czasu uporamy się ze wszystkimi przeciwnościami. :tak::tak: No i zaczynam odliczanie ;-)
Na pewno będzie szczęśliwa data :tak::tak:

Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Uważaj na siebie.

Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)
Bardzo mi przykro.

U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
No jaki super prezencik pod choinkę ;-);-)

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..
Ślicznie :-)

A my dziś byłyśmy na kontroli, wszystko ok.
Wzięłam 3 tygodnie zwolnienia. Dostałam jakieś dodatkowe witaminki bo coś słabe mam żelazo.
No i mam już 3,9 kg na plusie ale przyznam że ostatnio dużo słodyczy jadłam;-)

Witam wzystkie!
Agnieszka 0240 cieszę się, że u Ciebie i Twojej kruszynki wszystko ok a 24 grudzień to przepiękna data.
Ola81 ja z Julcią też miłam bardzo słabą kreseczkę aż mój M. jej nie dostrzegał ale ja wiedziałam że jestem w ciąży i może przez to ją bardziej widziałam
Jeżyk jeżeli możesz przekaż Wróbelkowi pozdrowienia niech jak najdłużej będzie w dwupaku
Selenko wylądasz jak zwykle przepięknie
Sikoreczko dla aniołka (*)
Gabi bardzo się cieszę że mała zdrowa i jest taka słodka
Mireczko jak mały na razie taki spokojny to zbieraj siły na bieganie za nim aż zacznie raczkować i chodzić bo moja Julka to ma chyba w pupie motorek bo tak szybko czworakuje zwłaszcza w niedozwolone miejsca jak gniazdko z anteną od kablówki.
Sonitka jak @ przyszła to życzę Tobie aby ta wredna cytomelagia opuściła Ciebie na zawsze
Mama sówka trzymam kciuki
Paryszanka będzie dobrze - wypoczywaj jak najwięcej
Kaska i 13x13 jak ja Wam zazdroszczę nie pamiętam kiedy byłam na porządnej imprezie oczywiście chodzę na jakieś ale z dzieckiem nie da się zaimprezować
Agnieszko Aj i Edytko przesyłam wielkie buziole dla Was
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam
Bardzo bym chciała żeby te, które jeszcze tego nie doświadczyły usłyszały słowo mama z ust dziecka - niezapomniane przeżycie - tego z całego serca Wam życzę

reklama
Nikki -super!!! dzisiaj naprawdę jest dzień dobrych wiadomości!!:laugh2: Dawaj to zdjęcie -"ciocia" obejrzy:wściekła/y: może jak się tak napatrzę to wykraczę sobie szybko:laugh2:
A mąż naprawdę jest oparciem dla mnie -to muszę przyznać że chyba sobie zazdroszczę:tak:

Do góry