reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

czesc

ja dopiero wizyta za 3 tyg, juz odliczam i doczekac sie nie moge!!!

u mnei samiopoczucie oniedzialkowe, nic mi sie nie chce, najlepiej to bym z lozka nie wychodzila, no ale trzeba bylo isc do pracy. Pozdrawiam wszystkie Sniezynki

reklama
Witam poniedziałkowo! ja już siedze w pracy i zapowiada sie pracowity dzionek, a nawe tydzień:-p w domciu też powinnam się zabrać za jakieś sprzątanko więc myśle że będzie to naprawdę pracowity tydzień, poza tym jutro muszę zrobić badanka a w czwartek wizyta u ginekologa, ale to za parę dni już 3,5 :-)

Karolina2, Emilciaa, Ggosia trzymam mocno kciuki za wizyty i czekam na relację, ale fajnie zobaczycie dzisiaj swoje kruszynki :-)

mantezowa miłego leniuchowania na mazurach :-)

ja tez się nie mogę doczekac już urlopiku, jeszcze 3 tygodnie :-(

Jak tam samopoczucie dziewuszki ? U mnie na szczęście nie najgorzej, bo czeka mnie koszmarny dzień. Muszę się wyrwać z pracy o 13 bo o 13.30 idę do państwowego ginka... nie cierpię tych wizyt :crazy: Później do domku pakować się bo jutro mamy wyjechać...

Mama Sówka czekamy z niecierpliwością na wasz powrót :rofl2:

Ggosia, Emilciaa i Karolina2 - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :laugh2: I czekam na relację :rofl2:

Witam Was kochane.
Shingle. Ja tez trzymam mocno kciuki za Ciebie i za Was wszystkie odwiedzające dzisiaj lekarzy. Shingle jak zdążysz przed wyjazdem, to napisz jak tam po wizycie, a co tam - musisz napisać - bo sie będziemy martwić.
Ja też wieczorkiem, jeśli wszystko będzie ok to wyjeżdżam na łono natury, więc jutro napiszę jak po wizycie. Mam nadzieję że ok (pomimo plamień), bo brzuch mi rośnie. Już się nie mogew doczekać, wizytę mam o 16.
Mama Sówka - mam nadzieję że u Was już wszystko dobrze.:-)

Witam wszystkie lutowki.Jestem tu nowa,ale od dluzszego czasu czytam wasze posty.jestem juz po raz trzeci w ciazy(mam juz dwoch synkow)ale musze przyznac ze ta ciaze znosze najgorzej(zmeczenie,nudnosci no i plamienia zbadane przez lekarza i zaliczone do niegroznych) nie mieszkam w Polsce tylko w Uk i nie mam duzego zaufania do tych lekarzy i dlatego sie martwie.pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:
Witam serdecznie
Nie martw się tak bardzo plamieniami (na ile to możliwe). Bierzesz cos na podtrzymanie ciąży? Ja też mam plamienia i to już długo - chyba 3 tydzień. Też mam leżeć, biorę luteinę 3 razy dziennie. Jestem dobrej myśli, no mam wyrzuty sumienia, że może trochę za mało leżę - mam nadzieje że nie zaszkodzę małej albo małemu (ale bym już chciała znać płeć).

HELLOO

Co tam co tam? Dziewczyny moge Was pocieszyc, te wszytkie ktore maja wstret do jedzenia i ktore maja mdlosci ,ze mi jakos od 11 tygodnia wszystko troche ustapilo, moze rewelacji nie ma jeszcze ale na pewno jest o 70% lepiej niz na poczatku... coraz wiecej rzeczy moge jesc, mam na wiecej ochote i nawet sama ostatanio salatke zrobilam wiec sa jakies postepy.

Ja codziennie slucham serduszka i za kazdym razem jak chce pokazac M to nie moge znalezc... wczoraj 20 min walczylam zeby mu wlaczyc i nie udalo sie bo on za bardzo nie slyszy, myslal,ze to bedzie tak glosno bilo jak L wlacza w glosnikach u siebie... (tak to moje slysze) ah Ci faceci.... chyba musze na jakis czas skonzyc bo to jest uzalezniajace, musze gdzies schowac ta moja aparature zeby jej nie widziala.

No coz.. ja w Pozanniu jak na razie ale we wtorek czeka mnie wyjazd znowu do Wawki, z jednej strony dobrze bo zaczynaja obok mnie nowe bloki budowac i pewnie bedzie duzo halasu przez jakis czas...

Poza tym mam miec remont, tzn takie drobne poprawki i odswiezenie mieszkanka, musze to zrobic w najblizszym czasie i mam taki dylemat, bo pokoj w ktorym mam "gabinecik" pewnie teraz stanie sie dzieciecym no i teraz nie wiem na jaki kolor go malowac..... M mowi,ze na zolto niebiesko ale to chyba jak bedzie dziewczynka nie bedzie zbytnio pasowalo.... taki jest moj problem na dzis , w ogole to nie wiem jak my sie tu pomiescimy w 3 , chcoiaz mieszkanko nie jest male.. ale praktycznie zawsze tu sama mieszkalam i miala pellnooo mijsca..

Hmm tez dzisiaj troche odkurze, wczoraj mnie jakos dziwnie bolal brzuch caly czas po prawej stronie od pepka.. ale dzisiaj juz ok.

Milego dnia

Losek dacie radę my mamy mieszkanko 30m2 i we trójkę dajemy radę aleteraz juz myslimy nad dwupokojowym bo juz we czwórke będzie ciasnawo ale jak mawiaja jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma.

reklama
Julisia zazdroszcz e ci że masz jużwe czwartek wizytke ja dopiero za trzy tygodnie.Łeeeeeeeeee. Tez bym chętnie do pracy wróciła ale niestety po głębszym zastanowieniu nie byłoby to dobre rozwiązanie dla malutkiej bo nie byłoby mnie w domu od 6 rano do 18. Pozatym jedna babcia pracuje a druga nie ale nie jest zbyt chętna do opieki a jakbym opłacała opiekunke i dojazdy to za darmo bym pracowałą.

Do góry