Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ale ten laktator to avent isis(czy jakos tak)elektryczny??
isis i q uno tak napisane na pudełku
Elektroniczny Laktator AVENT ISIS IQ UNO (691254375) - Aukcje internetowe Allegro
o taki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ten laktator to avent isis(czy jakos tak)elektryczny??
Lucy, a ja zazdroszcze, ze Wy, ktorym rodza sie pierwsze maluszki kupujecie to wszystkotrochę zazdroszcze tym mamuśkom co mają juz ciuszki i przydatne rzeczy dla malca po straszym rodzenstwu albo dostają od znajomych
tez bym chciała tak po kimś dostac , a wiadomo ze te pierwsze ciuszki starczają na bardzo krótko zawsze mozna ciut zaoszczędzic
a ja nie ma zielonego pojęcia czego ille kupićzeby nie przesadzić ...
Lucy, a ja zazdroszcze, ze Wy, ktorym rodza sie pierwsze maluszki kupujecie to wszystko. Wiem, ze tak jak ja mam wiele rzeczy po synku to odciaza finasowo, ale te zakupki, myslenie o nich, planowanie to takie cudowne uczucie! A ja mam tak niewiele do kupienia:-(
Ale na pewno jakis lezaczek-bujaczek(przy synusiu nie bylo mnie stac) i przewijak-regalik(ktoras kiedys wklejala linka z allegro, ok 130zl)bo przyda sie do lazienki bo nie mam tam pralki aby na niej postawic przewijkak.![]()
Ja robilam zakupy od samego poczatku jak dowiedzialam sie, ze bedziemy mieli dzidziusia![]()
Na miesiac przed terminem porodu mialam wszystko, ubranka poprane i poprasowane poukladane w komodzie, wyprawka uszykowana-maz poinformowany co i gdzie i torba spakowana
Teraz planuje zakonczyc zakupy we wrzesniu a w pazdzierniku miec wszystko przygotowane, a do 15.10 wszystko zapiete na ostatni guzik lacznie z rozlozonym lozeczkiem aby sie wietrzyloale ja jestem w goracej wodzie kapana
![]()