reklama
Dziewczyny orientujecie sie ile w sklepie kosztuje ręczny laktator Tommee&Tippyy ????
Chcę kupić na allegro, ale nie wiem czy nie przepłacę razem z kosztami przesyłki.
Na Allegro kosztuje 75 zł +15 zł przesyłki czyli razem 90 zł
Chcę kupić na allegro, ale nie wiem czy nie przepłacę razem z kosztami przesyłki.
R
rouż
Gość
Z odebraniem nie powinno byc problemu. Ja tak kiedys mialam. Mieszkalam na jednym koncu Polski a zameldowana bylam na drugim i tylko prosily mnie o dowod osobisty-Imie, nazwisko(...)
a pozatym teraz ciekawe czy nie bedzie problemu z odebraniem bo paczka jest na meza nazwisko i imie a zameldowani tu nie jestesmy i moze jakas wscipska baba w okienku problemy robic![]()
. No ale sytuacja mimo wszystko wkurzajaca...Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mam przyszla !! maja szczescie 

chyba poczta wysyla innych ludzi do wiekszych paczek zeby listonosz sie nie przedzwigal 

super ide prac :-):-):-)

chyba poczta wysyla innych ludzi do wiekszych paczek zeby listonosz sie nie przedzwigal 

super ide prac :-):-):-)Kasiiula na poczcie raczej sprawdzą tylko imię i nazwisko, także szkoda nerwów, ale faktycznie listonosz dupek.Ja czkam na pizamy do karmienia, zamówiła na allegro, mam nazdieję, ze będą ok Chciałam kupić normalnie w sklepie, ale jak zobaczyłam ceny :-/ a te normalnie rozpinane jakoś mi nie pasują. ŚLICZNA KOSZULA NOCNA DLA KARMIĄCEJ MAMY 170 L (761162092) - Aukcje internetowe Allegro
Zeskanowałam ćwiczenia. Jak je wstawić żeby po otwarciu strona (a właściwie 12 stron) była duża i czytelna? Czy mailowo muszę porozsyłać?
mailowo.. do tej pory tylko tak się dało
to ja podam adresik : izabk@vp.pl I od razu bardzo dziękuję :-)Gosiu a ty masz juz fotelik ????
Klaudia ja mam graco po Mai i nie wiem czy bede drugi kupowac??m sie nie chce zgodzic za bardzo:-(
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudia ja mam graco po Mai i nie wiem czy bede drugi kupowac??m sie nie chce zgodzic za bardzo:-(
ja bym nie kupowala jezeli masz zamiar uzywac go tylko do auta... wsumie w zimie ten fotelik na stelazu moze nie byc az tak przydatny... co innego u mnie gdzie zimy praktycznie nie ma ale w polsce masakra... ;-)
reklama
Dziewczyny orientujecie sie ile w sklepie kosztuje ręczny laktator Tommee&Tippyy ????
Ja właśnie zaczynam rozgladać się za laktatorami......... takze jeszcze w cenach tak dokładnie się nie orientuję,Narazie mam dylemat jaki wybrać, kurcze słyszałam że Avent jest dobry tylko, że jak soprawdziłam cenę......... :-/A ten laktator Tommee&Tippyy czy może któraś już sprawdziła?????