reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Witam :)
W załączniku zdjęcia fotelika, kupiłam na allegro używane za pół ceny :-)
maxi cosi cabrio fix ;-)
Pasuje do wózeczka, na wątku z wózkami zdjęcie wózeczka :-D

Załączniki

• _x-lan 001.jpg
    _x-lan 001.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 67
  • _x-lan 007.jpg
    _x-lan 007.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 68
  • _x-lan 008.jpg
    _x-lan 008.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 57
Czy któraś z Was ma jakieś kosmetyki z babydream'u (rossmann) dla malucha?
Dostałam troche od matki mojego B ale nie wiem czy one się nadają.Chciaż lepiej mieć niż nie mieć wcale.. :sorry:
ja chciałam chusteczki wypróbowac na starszaku i kupiła 4-pak. W sumie sa ok i dośc tanie ale dosłownie co 3 jest wybrakowana (zamiast całej chusteczki tylko kawelek - taki paseczek 1/5 chusteczki) i to we wszystkich 4 paczach.

maxi cosi cabrio fix ;-)
moje ulubione kolorki

A ja tak troche z innej beczki. Trafilam w anonsach piekny domek dla lalek dla naszych ksiezniczek, tylko za 150zł i musze sie pochwalic. Tylko nie wiem jak wytrzymam do gwiazdki, bo to ma byc prezent pod choinke, a mnie juz kusi zeby go dac Julce :evil:

maxi cosi cabrio fix ;-)
kolorek niesamowity....:tak: idę zobaczyć wózio:-D
A ja tak troche z innej beczki. Trafilam w anonsach piekny domek dla lalek dla naszych ksiezniczek, tylko za 150zł i musze sie pochwalic. Tylko nie wiem jak wytrzymam do gwiazdki, bo to ma byc prezent pod choinke, a mnie juz kusi zeby go dac Julce :evil:
hehe no to niezła jesteś....:-D domek cudny i za niską cenę....:tak:
ale lepiej poczekj bo znów będziesz musiała jakiegoś prezentu szukać :-)

maxi cosi cabrio fix ;-)
Gosia sliczny fotelik..wyglada jak nowka:-)

Super domek:-)czy to Fiisher Price??tez mam manie jesli chodzi o zabawki dla corki hehe:p

a mnie dzis odwiedziła koleżanka i patrzcie co znowu dostałam.....

więc znowu czeka mnie pranie i prasowanie.... w piątek kupiłam dosłownie 2 pajace, 2 spiochy, 3 body z długim rękawkiem no i wyprawke bo reszty mam az nadto a chciałam miec tez coś nowego....

Załączniki

• P8080050.jpg
    P8080050.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 71
  • P8080052.jpg
    P8080052.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 59
  • P8080053.jpg
    P8080053.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 62
  • P8080054.jpg
    P8080054.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kupilam dzisiaj fajne spiochy, w poprzeczne granatowo-biale paski, z czerwonym napisem posrodku : been inside for 9 months :-D
w wolnym tlumaczeniu - (od) siedzialem 9 miesiecy

a od siostry dostalam - if my mum doesn't, my auntie will
czyli jesli mama sie nie zgodzi (nie zrobi), to ciocia na pewno! :laugh2:

a w george w asdzie widzialam albo spiochy albo bodziaki, juz nie pamietam, z haslami po polsku, w stylu mamusia mnie kocha czy cos takiego

Do góry