reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witaj :) ja nie pamietam :( ale ty malowalas ten obraz???jesli tak to gratuluje...slicznie...
nie malowałam a wyszywałam
rok i 8 miesięcy :-D:-D:-D:-D

robisz obrazy metodą krzyżykową /czy jakoś tak się nazywa/????jest piękny, podziwiam, bo moja znajoma robi i wiem że to dużo pracy, ale efekty zwykle tym bardziej cudowne
tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxx

As jasne, ze cię pamiętam kochana :)
piękne arcydzieło!!!!
miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.:-D:-D:-D
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania :sorry::sorry::-D:-D:-D
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.:sorry::sorry:

nie malowałam a wyszywałam
rok i 8 miesięcy :-D:-D:-D:-D

tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxx

miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.:-D:-D:-D
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania :sorry::sorry::-D:-D:-D
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.:sorry::sorry:

ech, no wpadła na chwilkę i nawet nie było czasu się poznać, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja;)
sprzątaćo tej porze????:szok:

no kochane laseczki ja zmykam narazie ale moze jeszcze pozniej zajrze...gdybym nie zagladnela to zycze wszystkim cieplej i przytulnej nocki :))))

ewela myslenie o w ozku nie jest czym glupim... ja szczerze to juz bym chciala kupic lozeczko zeby stalo sobie w pokoiku ktory jest przeznaczony dla dziubaska mojego przyszlego ale maz sie nie chce zgodzic nawet jak mowie ze kupimy i nie rozlozymy . nie wiem czemu i bardzo mnie to drazni... :zawstydzona/y: ale ciuszki jakies zawsze kupie co miesiac za 50 zl cos kupie. uzo mam Antosiowych ciuszkow ktore jemu kupowalam a teraz zbieram jeszcze wiecej zebym z brzuchem juz nie musiala lazic po sklepach tylko bede sobie spokojnie wypoczywac a jak pojde na zakupy to kupie jakies drobiazgi dla dzidzi jak butelka czy cos co mi sie wtedy spodoba :)

reklama
As my sie chyba nie znamy ale wyszyc cos takiego!!! trzeba miec talent!
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl sweterek:) i nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej:)

Do góry