reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

reklama
jak pokazuja wypowiedzi dziewczyn, bywa roznie. jedne nie widzą jeszcze nic prócz pęcherzyka, inne bijące serce. więc zobaczysz następnym razem. :tak: kiedy masz??
Dokładnie, bywa różnie, a ja robiąć USG byłam w połowie 5 tyg. czy jakoś tak pod koniec więc będzie dobrze, każda ciąża jest inna :-)

Wiem... to zarcie jest obrzydliwe i normalnie omijam McSyfa szerokim lukiem :-D Ale dzis nie moglam sie oprzec :-):-D

Przyznam szczerze, ża ja co jakiś czas również nie potrafię oprzeć się pokusie i pozwalam sobie na to świństwo... szczególnie tortilla:-):-)
Okropne, ale cóż czasem można zaszaleć...
Jestem zdania, że wszystko w granicach rozsądku, staram się go zachować, jeść zdrowo ale nie dajmy się zwariować:-D

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpien:)A nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki

Witajcie,
Dzis dzien spania u mnie... maz nie mogl mnie dobudzic :szok:

Anetha to gratuluje!!!!29 juz bedziesz widziala serduszko :tak:

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpien:)A nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki
gratuluje!
ale jestes pewna, ze na poczatku 6 tc ma juz 13 mm? wydawalo mi sie, ze powinien miec troszke mniej... juz sama nie wiem

dziwczyny ja byłam wczoraj u swojego gin. i byłam w 5tc, widział pęcherzyk ciążowy a nie dziecko to jest wczesna ciąża ważne dla mnie było to czy dzieciątko się dobrze zagnieździło:-)
Przede mną była dziewczyna która była dokładnie o 4tc do przodu i na monitorku już widać było elegancko duże dzieciąteczko, które się energicznie rusza więc cierpliwość.....dziecko rośnie szybko:-)

reklama
Kurde ale Wam zazdroszcze tych wizyt u lekarza :)) Wiecie na czym stoicie a ja dalej żyje w strachu :(( Ale już jutro o 21.30 wszystkiego się dowiem, bo mam pierwsza wizytę u swojej gin ;D nie mogę się już doczekać ;D

Ehtele a gdzie Twój suwaczek jeśli można spytać? ;]

Jest tu jakaś kobitka, która nie ma żadnych objawów ... ? Jak tak Was codziennie czytam to każda ma mdłości i w ogóle ... A ja nic prócz bolących piersi i apetytu. Czasem mnie to martwi...

Do góry