reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

reklama
Niby nie ma przeciwskazań do lotów samolotem, ale gdyby coś niespodziewanego się działo np. w Egipcie, kto ci tam pomoże... mówi się, że lepiej być blisko w razie sytuacji ekstremalnych...

a, o takiej zagranicy mowimy :D
do Egiptu to ja bym sie wcale nie wybrała, a co tu mowic w ciąży :-p. ale gdybym miała jechać do cywilizowanych krajów nie miała bym oporow przed wyjazdem (a pewnie sie wybierzemy do Anglii lub Niemiec, bo prawie cała rodzinka tam siedzi) :-)

a, o takiej zagranicy mowimy :D
do Egiptu to ja bym sie wcale nie wybrała, a co tu mowic w ciąży :-p. ale gdybym miała jechać do cywilizowanych krajów nie miała bym oporow przed wyjazdem (a pewnie sie wybierzemy do Anglii lub Niemiec, bo prawie cała rodzinka tam siedzi) :-)
Racja... do Anglii, Niemiec bym pojechała ale np. Grecja, czy moje wymarzone Bali czy coś takiego raczej już nie:-)

no my mieliśmy jechać w maju na Majorke, z rodzinka z Niemiec własnie, bo stamtąd duzo taniej. ale w tych okolicznosciach nie wiem czy akurat tam sie wybierzemy...

Dokładnie z moim ehhh, no proszę dekoracje z Wami załatwialiśmy:)
Bo my ślub mieliśmy o 15.00,
Ładną kieckę miałaś:-)

No i tak jak Martuśka potwierdziła, świat jest tyci tyci:D:D:D:D Ale zbieg okoliczności,
dziękuję za komplement, wy mi dosłownie śmignęliście więc nie miałam czasu na patrzenie, z resztą dla mnie to był dzień chaosu:D:D:D
buziaki
P. S. Co do wyjazdów to ja obecnie inwestuję w Polskę, naprawdę sporo zwiedziłam przynajmniej Europy i jak na razie to nie zachwyciło mnie aż tak, na podróży poślubnej byłam w Paryżu (załamka) gdzie ten klimat. Ja stwierdziłam, że jak b ędę się wybierała za granicę to nigdy w sezonie NIGDY!
Tłumy, tłumy, tłumy
buziaczki kochane

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke zerkam bo znowu siedze nad papierami :crazy: i jakos kiepsko mi to idzie:-(

Jest tu jakaś kobitka, która nie ma żadnych objawów ... ? Jak tak Was codziennie czytam to każda ma mdłości i w ogóle ... A ja nic prócz bolących piersi i apetytu.
Shiraa ja sie zglaszam... nie mam mdlosci do tej pory ale za to piersi to az musze momentami podtrzymywac bo tak bola, ciagle chodze glodna no i od czasu do czasu spanie mnie okrutnie meczy :tak:

Ja byłam wczoraj u lekarza rodzinnego i wzięłam L4 na przeziębienie (ale na razie bez zaznaczania że to ciąża bo nie chcę żyby wiedzieli) i potem jeszcze u gina i ten zrobił mi usg.
Na usg zobaczyłam piękny zarodeczek wielkości 4mm a więc owulka nie wystąpiła wcale wtedy gdy myślałam tylko kilka dni później, bo ocenił wiek ciąży na skończony 5 tydzień.
Black kuruj sie! A dostalas zdjecie swojego Kropka?

no my mieliśmy jechać w maju na Majorke, z rodzinka z Niemiec własnie, bo stamtąd duzo taniej. ale w tych okolicznosciach nie wiem czy akurat tam sie wybierzemy...

U nas na Śląsku dziś cały poranek śnieg padał aż chciałoby się gdzieś wyjechać i na słońcu pogrzać...:-)
Ale już niedługo Sylwester, więc w górki na 4 dni jedziemy, narty odpadają, ale pochodzimy trochę na świeżym powietrzu:-D

reklama
U nas na Śląsku dziś cały poranek śnieg padał aż chciałoby się gdzieś wyjechać i na słońcu pogrzać...:-)
Ale już niedługo Sylwester, więc w górki na 4 dni jedziemy, narty odpadają, ale pochodzimy trochę na świeżym powietrzu:-D

ale Wam dooobrze :-)
my z kolei nad morze sie wybieramy, bo pochodzimy z Pomorza Zach. i spedzamy urlop świateczny w domu :-D

Do góry