E
etna36
Gość
gdzie?etna 36 tak link wkleiłam nowej maty, lepsze zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie?etna 36 tak link wkleiłam nowej maty, lepsze zdjęcie
gdzie?
od razu zakreconazakrecona jestes na maksa
wczoraj pisałam o macie że uzywana zamowilam na allegro ale link wkleiłam do nowej.Stad odp na Twoje pytanie
![]()
Swietna, czadowa, chyba ładniejsza od mojej
Ale ona jest chyba nowa, czy tylko nam link dałaś?? Mi się bardzo podoba
moja tez ma własnie takie poduszki
dostałam ją w spadku, ale jeszcze jej nie wyciagalam, bo myslalam ze Pawelek jeszcze na nia za maly a czytam ze wasze juz sie bawia, wiec moze i ja wyciagne swoja, tylko chyba ja na sufit zawiesz, a mnie to przez okno wystawia
, jeszcze troche i nie bedziemy mieli gdzie spac w tym pokoju.
To wlasnie ona (tu na zdjeciu synek mojej ciotki ze mna) pojemna ta mata, ale byl wiekszy od Pawełka i ladnie juz chwytal i glowke podnosil:
Zobacz załącznik 197129
A ja z innej beczki, bo chce zakupic nosidelko, macie moze juz cos co warte kupienia?
Czy my przypadkiem nie mamy tego samego mężaod razu zakrecona, mialam wlasnie na to wpaść, na maksa to ja nie mialam pojecia o co ci biega
, to bylo sto lat temu i dawno nie prawda. Ty jestes prawie jak moj mąż on też oczekuje, że ja niby będę pamiętać co on wczoraj mowił
![]()
nie wiemCzy my przypadkiem nie mamy tego samego męża![]()
Dzieki zaraz sobie poogladam a chusta wlasnie 340zlJa kupilam w piatek nosidelko Baby bjørn, i powim ci ze jest bardzo wygodne do noszenia. Jest kilka rodzaji Baby Bjorn, ja mam to klasyczne, ale sa tez z dodatkowym usztywnieniem dla twojego kregoslupa, albo wykonane z materialu organicznego, albo jeszcze inne takie z cienitkiego przewiewnego materialu. jeszcze nie mialam okazji wyjsc w nim na spacer, ale po domu sprawuje sie calkiem ok, choc powiem ci szczerze ze Madelen nie chce w nim dluzej niz 20min wysiedziec. Nie wiem czy jej nie wygodnie, czy poprostu jej sie w niej nudzi. Ogolnie to moje dziecko nie przepada za noszeniem. Ale ja ja tak uwielbiam tulac, ze zamowilam dodatkowo chuste, moze ta jej sie bardziej spodoba. Ja za Baby bjørn zaplacilam 700nok to jest jakies 340zl
Nie wytrzymam zaraz ze smiechunie wiem, ale jak masz swojego za malo, albo za malo ci pomaga to mage ci swojego oddac, moge jeszcze doplacic i pare ladnych ubranek ci dorzuce
dla dziecka oczywiscie
co za przetarg,....nie wiem, ale jak masz swojego za malo, albo za malo ci pomaga to mage ci swojego oddac, moge jeszcze doplacic i pare ladnych ubranek ci dorzuce
dla dziecka oczywiscie
ty ze smiechu nie mozesz wytrzymac, a ja z nim nie mogeNie wytrzymam zaraz ze smiechu![]()