D
dziunka24.
Gość
a co to jest?
Ta baza isofix:
FOTELIK ROMER SAFEFIX PLUS ISOFIX 2010 W-WA (876619530) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to jest?
coś takiegoa daj linka, ciekawa jestem jak to wyglada???
a co to takiego?
aleeeee ma cene
DziunkaJa mialam dla Julki od 0-18(cos takiego - Fotelik ARTI STAR (0-18kg) NOWE KOLORY SUPER CENA (875899073) - Aukcje internetowe Allegro ) i starczylo do poltora roku, bo strasznie nozki ja w nim bolaly (do tej pory nie wiem czemu). I ma normalny, cos tego typu:
Fotelik 9-36kg MEGGY Tristar - WROCŁAW (887267193) - Aukcje internetowe Allegro
Takze z mojego doswiadczenia te foteliki do 18 kg nie starczaja na pewno na lata, a Julia ma 5 lat i dopiero 17kg. Jak miala poltora roku to moze wazyla 12kg.
Czytałam o tym na www.fotelik.info - chodzi o to że wcześniej isofix miały tylko pożądne firmy wiec isofix kojarzył sie z dobrą jakością i bezpieczeństwem. Tak więc ci "zwykli" producenci ten fakt wykorzystali i zaczeli tez montować isofix ale robili to na odwal wiec teraz isofix nie jest gwarantem bezpieczeństwa... - tak to bynajmniej zrozumialamNa pewno do dupy sa te foteliki z isofixem. Ostatnio gdzies lecial program na ten temat i mieli je wycofywac.
Ooohohohohhhooo dziewczyno - ciuszki 3-6 to ja po świetach juz wprowadziłamDziewczyny, a powiedzcie jaki teraz rozmiar ciuszków używacie bo ja musiałam ostatnio iść na zakupy i pokupować ciuszki od 3 do 6 miesięcu bo te mniejsze są za małe... Przeraża mnie to... Myślałam, że wieksze ciuszki duzo później będę kupować a tu prosze...
Dziewczyny, a powiedzcie jaki teraz rozmiar ciuszków używacie bo ja musiałam ostatnio iść na zakupy i pokupować ciuszki od 3 do 6 miesięcu bo te mniejsze są za małe... Przeraża mnie to... Myślałam, że wieksze ciuszki duzo później będę kupować a tu prosze...
U nas już wszystkie 68. Ostantio wydałam na nowe ciuszki 450 zł... Ale będzie miała na jakiś czas. Nad fotelikiem jeszcze na razie nie myślimy.