reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja do przodu 3 kg no i praca siedząca za biurkiem, katastrofa, jeszcze ta zima, ze nie chce mi się nigdzie chodzić.BRRRRRRR
Czyli różnie bywa z tymi naszymi żoładkami, jedne częściej w WC inne wcale, ale mocz za to mogę oddawać na zawołanie ha ha ha .

Bombusiu - u mnie też zero problemów żołądkowych. Na słodycze też miewam ochote, ale nie tak bardzo, chociaz dzisiaj aż śnił mi się w nocy pączek. No i musiałam wszamać.
Ale ogólnie ani smaków, ani nic z tych rzeczy...

DO KRZYNKA77

Moja koleżanka z pracy, która siedzi na przeciwko mnie codziennie rąbie pączka lub podone frykasy, nigdy mi to nie przeszkadzało W OGÓLE, a dziś się złapałam na tym, że śmiało mogę jej to ciacho zjeść:tak:!!!!

Staram się ograniczać słodycze bo wiem że to nic zdrowego, ale mamusia obiecała mi upiec na sobotę szarlotkę i niech sie dzieje co chce, ciasto będzie moje, no może chłopakom troszeczkę skapnie:-)!!!!!

Dziewczyny, ja już także uciekam lulu. :tak:
Jutro z samego rana pędzę na badania (mocz do powtórki, toxo i różyczka pierwszy raz). No i będę oczekiwała magicznej godziny 16 :-)
Buziaki i dobrej nocki życzę :-)

No witam witam :) :-)

Ja wizyte miałam wczoraj :happy2: Widziałam moja dzidzie- od ostatniej wizyty minoł miesiąc wtedy nawet dzidzi nie przypominało a teraz...Jezus wrażnia nie do opisania. 6 mies starań :)

Cały czas męczy mnie strach :baffled: Bo pierwsza ciąża obumarła :-(
Wczoraj jak sie położyłam na fotelu to się przeżegnałam..patrze a tu rączkami macha :rofl:

Załączniki

• USG3.JPG
    USG3.JPG
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
buziaczkaa teraz napewno wszytsko bedzie dobrze!!!a w sierpniu urodzimy piekne i zdrowe dzidzie- juz bym chciala sierpien

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, polecam Wam basen, super sprawa, niesamowite odprężenie :-) Nie wyczytałam na necie żadnych przeciwskazań co do pływania, wręcz pisano o nim, że w czasie ciąży jest wskazany :) Wypróbowałam i czuje sie świetnie. Byłam juz drugi raz (poprzednio w sobote i nic mi nie było) :-D

DO KRZYNKA77

Moja koleżanka z pracy, która siedzi na przeciwko mnie codziennie rąbie pączka lub podone frykasy, nigdy mi to nie przeszkadzało W OGÓLE, a dziś się złapałam na tym, że śmiało mogę jej to ciacho zjeść:tak:!!!!

Staram się ograniczać słodycze bo wiem że to nic zdrowego, ale mamusia obiecała mi upiec na sobotę szarlotkę i niech sie dzieje co chce, ciasto będzie moje, no może chłopakom troszeczkę skapnie:-)!!!!!

o rrrany, mnie nadal odrzuca na samą mysl o słodkim. i znow mnie mdli i mi sie odbija :|

Dziewczyny, ja już także uciekam lulu. :tak:
Jutro z samego rana pędzę na badania (mocz do powtórki, toxo i różyczka pierwszy raz). No i będę oczekiwała magicznej godziny 16 :-)
Buziaki i dobrej nocki życzę :-)

dobranoc i powodzenia. czekamy na info :)

Dziewczynki, polecam Wam basen, super sprawa, niesamowite odprężenie :-) Nie wyczytałam na necie żadnych przeciwskazań co do pływania, wręcz pisano o nim, że w czasie ciąży jest wskazany :) Wypróbowałam i czuje sie świetnie. Byłam juz drugi raz (poprzednio w sobote i nic mi nie było) :-D

pewnie :). niewskazany jest tylko jesli ktoś ma klopoty z infekcjami sfer inntymnych i drog moczowych i ma do tego tendencje. no i w ciąży zagrozonej oczywiscie.
tez sie zapisuje jak tylko sie nieco ociepli, bo mi z kolei obecnie przeszkadzają chronicznie chore zatoki :/. na szczescie mam 2 kroki na super basenik :))

dobra, lece spac. jutro sie pewnie odezwe dopiero po usg, bo rano praca, a potem odwiedzam rodzicow i brata, bo przyjechali do Wawy do ciotki.
cmokam i spokojnej nocki zycze:-)
eh, jak super że jesteście :tak:

reklama
Do góry