navijka koniecznie wstaw fotkę z tej plaży ze świeczkami, musiało być cudownie, ja też chcę!!! A miałam Cie spytać skąd pochodzisz od urodzenia???? Jaka część Polski????
Starlet muszę Ci powiedzieć, ze dobrą myśl dałaś z tym zaświadczeniem co do becikowego hmmm po co czekac do ostatniej chwili. W poniedz. ide po dalsze L-4 to zaraz zawołam, zobacze co mi powie gienia
Pajka fajnie tak sobie posmigać samochodzikiem co??? pełny relax
Pati ja będe prała od poniedz. nastepne tury ciuszków i pieluch maluszka, idą upały to szybko poschnie.
A skąd wytrzepałam M???? hmmm, dawno, dawno temu.... he he.....poprostu mieszkaliśmy koło siebie i mieliśmy wspólnych znajomych, ja go nie lubiłam kiedyś, ale tak truł i łaził za mną, ze ..."wyłaził" i takie dziś są efekty hi hi.
On to chyba miał być dziewczynką, bo robi dużo kobiecych robót,a i taka złota rączka jest, bardzo lubi robić "dla domu", ale czasem mnie wkurza to bym go udusiła tego Misiaczka mojego
Musze Wam napisać Mamuśki, ze w tym 3 trymestrze ciąży to sie czuje najlepiej, gorzej było w 1 i 2. Owszem stawia mi sie czasem brzuchol, ale poleżę i przechodzi, natomiast nic mnie nie boli, obym miała takie siły na poród!!!!