reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dziękuję Dziewczyny, jesteście KOCHANE :tak:A te zrolowane majtasy to z opalacza, zdźebko mi się zsuwają bo brzuszek już ich nie trzyma.Próbowałam się opalać na balkonie, ale nie da rady taki skwar.
Saara- imponujący, sexy biuścik, brzuszki mamy podobne, oba już wystające :-)

reklama
Beniaminko co za figura, jaaaaaaaaaaaa a brzuszek już wyraźny więc fryzjerka chyba niewidoma :))

Sarra śliczniusio, akurat taki w sam raz na ten tydzień :))))

A oto mój brzuchol, zaznacze tylko że w środku jest nie jedno a dwoje dzieciaczków (podobno będą faceci) Brzuch mam ogromny
P7150068.jpg

Wow ale fajne brzucholki, wszystkie bez wyjatku są wyjatkowe
magi sliczna mamusia z ciebie
saara zgrabniutko
beniaminka no szał po prostu
yaga28 fajne mieszkanko dla synków. trzymaj sie:-)

Ostatnia edycja:
Saraa piękny kształtny brzuszek, dokładnie w sam raz na ten tydzień:tak:
Oj Beniaminko !!! Szok, szok ,szok:szok::szok::szok: jakie ty masz nogi jędrne i pośladki....brzuszek oczywiście śliczny, ale ja oczu od twoich nóg oderwać nie mogę, moje pokryte żylaczkami i cellulitem a twoje...boskie nogi jak u gwiazdy filmowej...:-D
yaga28 spory brzuszek ale skoro ma 2 lokatorów taki powinien być:tak::-D

reklama
Do góry