reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Powiedział, że jeździk jest super... ale za niego sama zapłace :)))) Na co odrzekłam, ze juz zapłaciłam. Wiec wilk syty i łowca cała :))))

Ogólnie ja sama mam chyba wiekszego moralniaka, że kupiłam takie cudo. Chociaz tłumacze sobie zakup długim okresem eksploatacji. Mam znajomą, ktora po 1 roku zycia dziecka musiala odstawic normalny wózek, bo młody chciał tylko w jeździku jeżdzic. Czy to w sklepie, na spacerze czy u znajomych. Ma juz 2 lata i do parku tylko z tym pojazdem chodzą. Sam sie odpycha nózkami i zapiernicza :))) Wiec traktuje zakup jako długoterminową inwestycje. Huh - przekonałam siebie???? :)
Przekonalas przekonalas hehe...mnie napewno:p

reklama
Ja kupię na pewno któryś z tych Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Rożki, kocyki, śpiworki dla maluchów widziałam na żywo i są tak rewelacyjne że zakochałam się od razu:-D są bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku.

Nefretete
jeździk kosmos, prawie jak te foteliki z blooma:-D no, kurcze, gustu nie mam, nie podobaja mi się.

sliczne te spiworki i takie same jak pokazala gie-oska:) mnie sie podoba z linka gie-oski ten z piratem:D

dziunka ale to te same spiworki co ja dalam:-)a gdzieje widzialas??kurcze drogie ale moze zaszaleje na jesien..napisz cos wiecej o nich...

Możliwe, bo mi się nie chciało czekać aż w Twoim linki fotki się otworzą:zawstydzona/y:
Koleżanka z chustoforum ma i raz przyjechała wózkiem na spotkanie Klubu Kangura. Mięciutkie w dotyku, mały fajnie otulony, otwory na pasy. Naprawdę warte zakupienia.

klo ma butelkę lovi z lyżeczką i moze coś o niej powiedziec? Do czego ona się nadaje? Do napoi, kaszek czy czego?

reklama
Ania, napisz jak depilatorek... Powiedz mi czy ma kosmetyczke czy woreczek bo juz kilka opcji widziałam...
ma woreczek i kilka nakładek ,próbowałam go pod prysznicem i jest spoko , fajnie że jest na akumulatorek bo nie muszę być cały czas pod prąd podpięta , w sobote się spieszyłam jak jechałam do mamy i wrzuciłam go do torebki i po drodze w samochodzie sobie depilowałam łydki :p

Do góry