reklama
Mam model z 2010 roku w kolorze carbon, kupilismy go we wrzesniu. Tez miałam dylemat, kupic czy nie? Zastanawialismy sie bardzo długo, smialismy sie z mezem ze szybciej auto kupilismy niz ten wozek.
Teraz chyba bym go nie kupiła ze wzgledu na mała gondole. Nasz synus do duzych nie nalezy, a i tak juz trzeba było spacerowke rozłozyc
Moim zdaniem idealny dla dzieci ktore maja sie urodzic np. w styczniu czy lutym, bo jak sa juz wieksze to zrzuca sie kombinezony i jest wtedy wiecej miejsca. A jak my prawie do tej pory w grubych ubrankach smigalismy to ciasnawo było małemu
Ale model i kolor nadal mi sie podobaja
, jedyny minus to ta mała gondola.
Zycze trafnego wyboru:-)
Teraz chyba bym go nie kupiła ze wzgledu na mała gondole. Nasz synus do duzych nie nalezy, a i tak juz trzeba było spacerowke rozłozyc
Moim zdaniem idealny dla dzieci ktore maja sie urodzic np. w styczniu czy lutym, bo jak sa juz wieksze to zrzuca sie kombinezony i jest wtedy wiecej miejsca. A jak my prawie do tej pory w grubych ubrankach smigalismy to ciasnawo było małemu
Ale model i kolor nadal mi sie podobaja

Zycze trafnego wyboru:-)
no właśnie słyszałam co nieco na temat tej gondoli a konkretniej że model z 2009 jest ciut większy niż z 2010 więc jak coś to kupie pewnie model z 2009
ja rodzę w czerwcu więc będzie pewnie cieplutko :-) a powiedz mi KASIK masz może jakieś zdjęcia tego wózka???
jak rodzilam w lipcu 2007 to w spacerowce jezdzilam dopiero wiosną następnrgo roku,byłam zadowolona bardzoooo.
Tereaz córeczka jezdzi na kocu w kombinezonie i w rożku i miejsca jest dużo(model ze stycznia 2011).
ooo to masz jeszcze jedno dziecko???ja rodziłam Kubusia 11 lipca 2007 roku hehe
a nie masz ochoty sprzedać wózeczka??
ja dlugo zastanawialam sie pomiedzy XA a XQ ale po godzinie w sklepie i szczegolowym ogladaniu (gondola, spacerowka, fotelik) i rozmowie z pania w sklepie wybralam XQ i jestem bardzo zadowolona choc teraz moja Mala ma juz ponad rok i bede sprzedawac wozek bo spacerwoka jest juz dla mnie zbyt ciezka i nie poreczna przy takim dzieciaku i musze rozejrzec sie za czyms mniejszym.... ale szczerze polecam XQ
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
XQ ma małe kółka z przodu.
XA jest świetny szczerze polecam.
XT czytałam gdzieś że jest strasznie duży szeroki, nie mieści się pomiędzy półkami w sklepach...
XA jest świetny szczerze polecam.
XT czytałam gdzieś że jest strasznie duży szeroki, nie mieści się pomiędzy półkami w sklepach...