reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Arlets ja nie lubie spedow i tloku na sile robionego :)
moze dlatego te pomysly na forum ??
zle sie czyta liste , ktora ma nie wiadomo ile osob z czego ponad polowa i tak sie nie udziela nigdy ...
my bedziemy pisaly tutaj , poznamy sie lepiej , beda pewnie wymiany tel. , w razie co , wiadomo roznie moze byc no i pozniej do porodu :)
wiec i info o szpitalu czy wyjezdzie ( chociaz to akurat kazda wie wczesniej :)) ) bedzie podane albo tu , albo na komorke i tyle
sa fajne listy na forum BB i zobacz sama , ze niekotre sa mega krotkie
bo zrobione tylko z udzielajacych sie mamus , do ich wgladu
oczywiscie bedzie jak reszta kobiet z forum sobie zazyczy ja napisalam tylko swoje odczucia i zdanie
siedze od lat na forach i widze jak to dziala
pozniej same laski sie wkurzaja , na za dluga liste , czy jeszcze co innego
a i osoba co bedzie robila zmiany w liscie bedzie sie wkurzac wlazac na edycje i przegladajac 100 nickow , ktore nic nie mowia i tylko wiecej pracy bedzie
dla mnie bez sensu

reklama
włanśie od jakiegoś czasu jestem na BB mimo,iż jakoś strasznie dużo nie piszę ale czytam sobie to co mnie interesuje a tu właściwie pierwszy raz spotkałam się z takimi problemami i to o co ... zwykłą listę mam

a no widzisz ja juz dawno to pisalam , ze jakos nie mozna dojsc do ladu na naszym forum .. przykre to , ale co zrobisz ??
ogolnie byl blad od poczatku , ze sie kogos o zdanie pytalo , trzeba bylo napisac po ciuchu ta liste i by spokoj byl :))
kto by podal dane to by byl kto nie to nie , obowiazku nie ma , a tak jakies waty o wszystko

no to sie ubawilam :sorry2::-D glupia lista i tyle szumu!
tak tak - a jak komus odlacza net na chwile i nie poinformuje to tez go wywalmy z forum! a niech czuja respekt! meldowac sie :rofl2:
ja proponuje jeszcze imiona naszych mezow :-)
ide na kolejne watki :-D

Basia wez daj sobie na luz :rofl2:
po co siejesz zamet ?? i przekrecasz znaczenie wypowiedzi ??
kto kazal podawac jakies dane szczegolowe ?? chyba nikt ,no nie ??
masz jakas paranoje z tym nagabywaniem co widac w kazdym twoim poscie :/
nie podoba ci sie to nie pisz z nami i tyle !!
kazdy ma prawo dac propozycje , a ty tylko krytykujesz
jak nie kolor to co innego
chyba przesadzasz z deka ...
i fajnie , ze sie dobrze bawisz

asionek - nie pisze do ciebie personalnie. masz obsesje na moim punkcie - zaczerpnij moze swiezego powietrza :-) to jest forum ogolne - wypowiadam swoje zdanie :tak:
dobrej nocy

obsesje kochana to masz ty :) wszedzie cie nagabuja normalnie mowie ci strach sie bac ;))
a powietrza ja mam duzo czego o tobie powiedziec nie mozna ..
i to ty chodzisz po forum i sie czepiasz i wysmiewasz , a nie my nagabywaczki :-D

nie wiem o czym piszesz... nie wiem czemu jestes zlosliwa... powaznie pierwszy raz spotykam tak zawzieta osobe na forum... prosze daj sobie spokoj - wrzuc mnie do ignorowanych i nie bedzie problemu. moja wypowiedz, o ktora sie przyczepilas nie byla skierowana do ciebie. jestes agresywna - i to nie pierwszy raz.

Dziewczyny robi nam się mały Off top:)
ja tam do żadnej nic nie mam, ale troszkę przesadzacie z tą wymianą zdań na ogólnym... w sumie PW od tego jest :)

pod sumując dodam jedynie swoje zdanie... wybraliśmy takich moderatorów... to teraz musimy pogodzić się z tym że takie a nie inne osoby narzucą swoje zasady na tym podforum,bo takie mają zadanie z racji bycia moderatorem, muszą trochę narzucić rygoru.. by był ład i skład :)

(sama kiedyś byłam moderatorem - ale z racji upływu wieku nie pasowałam tam już :-) )

reklama
Z tym jest tylko problem ze nikt nikomu nic nie narzuca decyzje sa podejmowane wspólnie i może jakby któraś z nas zrobiła tą liste odgórnie nie pytajac sie o kazda dupse to nie byłoby kłótni.. chyba ze napiszesz co jest narzucane bo ja nie wiem:szok:

Do góry