reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

hey dziewczyny ja już po wizycie, wszystko w porządku pozamykane, łożysko prawidłow, dziecie rośnie według tygodni i na pewno chłopak jak i był zostanie ;) serducho zdrowe, mam teraz zrobić morfologie, mocz, odczyn wassermanna, HBs, test na glukoze. I wklejam zdjęcie synka twarzyczke widać, ale przez zdjęcie aparatem z tel trochę wyblakłe. Zdjęcie0181.jpg
pencil.png

reklama
julieet wiem ze łatwo sie mowi ale zamartwianiem napewno nie pomozesz a z mała napewno wszystko dobrze...

ja tez juz po wizycie z małym wszystko w porzadku wazy 640gram;-) wody w normie, łozysko nadal nisko ale sie podnosi:-)

hey dziewczyny ja już po wizycie, wszystko w porządku pozamykane, łożysko prawidłow, dziecie rośnie według tygodni i na pewno chłopak jak i był zostanie ;) serducho zdrowe, mam teraz zrobić morfologie, mocz, odczyn wassermanna, HBs, test na glukoze. I wklejam zdjęcie synka twarzyczke widać, ale przez zdjęcie aparatem z tel trochę wyblakłe.Zobacz załącznik 371949
pencil.png
Gratuluję kochane udanych wizyt!!!!

andrzelika, super że wszystko ok!

A to moja Polcia, ssała sobie wczoraj kciuka i ziewała, mega słodki widok, szkoda że nie widać tego tak na zdjęciach
scaled.php

scaled.php

scaled.php

julieet widać widać tego kciuka:-) Śliczna dziewczynka!

A mój maż na usg dopatrzył sie, ze nasza mała pokazała nam środkowy palec i rzeczywiscie na filmiku to widać:-D

Wiesz co, ja właśnie nie wiem czy się da:baffled: Bo jak odpalam płytkę to się nie wyświetla rzaden folder ani plik, tylko od razu film leci:-(

może masz taką opcję zaznaczoną, żeby od razu się film odpalał? spróbuj otworzyć normalnie z 'mój komputer' itd, tylko mój filmik 10cio minutowy zgrywał się chyba 4 godziny ;-)

Nie, inne płytki jak odpalam to pojawia mi się okienko wyboru czy otworzyć plik czy od razu film. Ale zaraz...moze jak wyjdę z filmu to mi się otworzy z mojego komputera, zaraz sprawdzę

reklama
Do góry