reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
heloł babeczki
jeszcze tylko 4 dni (bo dziś już nie liczę) i woooolne :-):-):-)
aż mi lepiej

Martadelka
piszesz, że twój mąż nas nie zna, mój M. też nikogo nie znał jak jechaliśmy na zlot i wytrzymał ;-) on nie gryzie (dość spokojna bestia ;-)) jak mu to powiedziałam, to stweirdził, że może twój gryzie ;-):-D i nie chce sie z nami spotkać :-D
A może zrobimy większy zlot w Opolu?
martadelka, katamisz, Asinka, ja, może Traschka, Ironia? kto jeszcze chętny?

gryzie jak mu na to pozwolę:-D:rofl2: co do spotkanie 16-go w Opolu to muszę zapytać się M, bo jak wspomniałam ja bez prawka, ale jak najbardziej jestem za:-)

dzień-doberek, choć wcale nie taki dobry, więc się tylko witam (odpiszę tylko poniektórym, sorki, ale humor do d...:zawstydzona/y:)

NIE UWIERZYCIE - listonosz właśnie przyniósł portfel T!!!!!:szok::szok::szok: bez kasy (było raptem 50zł) ale wszystkie dokumenty są.
A T najbardziej przeżywa że zostawili szczęśliwą 2-złotówkę (kolekcjonerską) a zabrali prezerwatywę (nową) :-):-D:-):-D:-)

Portfel jest, Maja też wygląda na zdrową... uuffff :)

bo nie uniosę:-D:rofl2::-D a tak na poważnie to jak dobrze, że już bez gorączki:tak: jak się czujesz kochana, zmęczona? teraz pewnie siły Ci powróciły:-) (u nas też ząbki, wczoraj też gorączka, Emisia miała normalnie mokre włosy jak po kąpieli:szok:)
zołzik dostałaś @?
trasiu no moje gratulacje, super:tak: pochorowałaś się? no i cieszę sie, że rozstanie z Marysią masz już za sobą, oby było ich jak najmniej:-) i nie szalej za bardzo z tym sprzątaniem, gotowanie, praniem itd Jak Fasolinka?:-)

Doris ale jak to wracasz znowu nad jezioro? ja tak z zazdrości piszę oczywiście:-p
forever pytałaś się gdzie indziej ale tu odpiszę, na urlop ruszamy 17 sierpnia:-)
katamisz piękny ten Twój 'chłopiec':-p - a tak na poważnie to moja ostatnio śmigała w ogrodniczkach uniwerslanego koloru i wszyscy myśleli, że to chłopak, mnie to śmieszyło, jak Ci przeszkadza - to tak jak piszę Madzioolka- spinka i już:-)
mamo M fajnie, że bedziesz miała chwilkę (i to sporą:-)) i odpoczniesz jak mały będzie z babcią szalał:-)

forever my pierwszego września kończymy urlop, a Wy gdzie (bo nie pamiętam czy pisałaś:zawstydzona/y:)? My Pogorzelica i Rowy:-)
mamo M no niestety babcie mają to do siebie, że rozpieszczają wnuki, nas to drażni ale jest to do przeżycia na krótką metę, ja mam to na co dzień:crazy: a jak delikatnie powiesz mamie, co o tym sądzisz - to jaka będzie reakcja?

mamo M no niestety babcie mają to do siebie, że rozpieszczają wnuki, nas to drażni ale jest to do przeżycia na krótką metę, ja mam to na co dzień:crazy: a jak delikatnie powiesz mamie, co o tym sądzisz - to jaka będzie reakcja?

martadelka nie jest to bardzo czeste i ciągłe wiec do zaakceptowania, bardziej to wynika z faktu ze babcia chce sie nim nacieszyc i poprzytulac wiec moge wybaczyc, ale zawsze jak zwróce uwage gdy za długo go nosi to akceptuje moje zdanie wiec nie moge narzekac
zreszta Mati moze sie nacieszac tylko jednymi dziadkami wiec niech sie cieszy gdy ma ich przy sobie

Zołza jak K sie czuje? mam nadzieję, ze nie chory... a kiedy wy urlop zaczynacie?

Dziękuję, lepiej. Ochłodziło się i jemu się poprawiło. To było chyba przez upał, on tęskni za zimą.
Udanego urlopu!
:happy:

NIE UWIERZYCIE - listonosz właśnie przyniósł portfel T!!!!!:szok::szok::szok: bez kasy (było raptem 50zł) ale wszystkie dokumenty są.
A T najbardziej przeżywa że zostawili szczęśliwą 2-złotówkę (kolekcjonerską) a zabrali prezerwatywę (nową) :biggrin2::-D:biggrin2::-D:biggrin2:

Portfel jest, Maja też wygląda na zdrową... uuffff :)

:-D:rofl2::-D Najważniejsze, że wszystko ok, a gumka może kogoś poratuje ;-)

zołzik dostałaś @?

:no: Miałam iść się zapisać do gina, ale zaczęło padać, teraz przestało, ale mały śpi. Pójdę po południu. Wszystko mi już jedno, najważniejsze, żeby się nie okazało, że coś mi się paskudzi w środku.

Martadelka - my Gdańsk na granicy z Sopotem, mam nadzieję na spotkanie z Blusią jak w zeszłym roku :tak:
A co do mówienia dziadkom to ja już sobie odpuściłam mniej drastyczne rzeczy, bo tylko się niepotrzebnie irytuję.:baffled:
Ja - Zołza - nie szukaj pretekstu z tym gin :no: A co do gumki - w rzeczy samej :-D - niezaleznie od tego, że szczerze nielubię tego ustrojstwa :eek:

Soksy - gdzie będziesz pracować ? W zawodzie ?
A Młoda to party girl od małego :tak:Jak miała 3 miesiące to pojechała ze mną i Babcią na dwudniowy wyjazd integracyjny z pracy i na kolacji była. :-p

jestem z zawodu ekonomista i technikiem prac biurowych ale nie pracuje w zawodzie przez prawie 4 lata mialam salon sukien ślubnych (w tym roku zamykam) teraz bede kierownikiem bistro na stacji benzynowej ktora wlasnie sie otwiera.

Hejka :)
Poranek bez gorączki... czyli kryzys chyba za nami :)

/QUOTE]

super ze juz lepiej i nie ma goraczki i ze portfel wrocil :-) jednak sa na tym swiecie jeszcze w miare porzadni ludzie :)

heloł babeczki
jeszcze tylko 4 dni (bo dziś już nie liczę) i woooolne :-):-):-)
aż mi lepiej

Martadelka
piszesz, że twój mąż nas nie zna, mój M. też nikogo nie znał jak jechaliśmy na zlot i wytrzymał ;-) on nie gryzie (dość spokojna bestia ;-)) jak mu to powiedziałam, to stweirdził, że może twój gryzie ;-):-D i nie chce sie z nami spotkać :-D
A może zrobimy większy zlot w Opolu?
martadelka, katamisz, Asinka, ja, może Traschka, Ironia? kto jeszcze chętny?

ja mam niedziele 16-stego września wolną, bo mój M. jedzie na koncert do Krakowa, więc moge sama jechać z małym :-)
Asinka ja dojedziesz jakoś do Rybnika to moge Cię zabrać :-)
co wy na to ?

Asinka a co powiesz na spotkanie u mnie 15-stego sierpnia ?
masz wolne? ja zapraszam :-) możesz zanocować, pogrillujemy :-)
soksy superowe te łóżko :-) napisz jak mały w nim śpi, czy nie wypada. Ja bym chciała coś podobnego, ale jeszcze się boje że wypadnie, cuda wyprawia w łóżeczku :-)
katamisz
wiem co czujesz z tym urlopem ;-) ja też się niecierpliwie. A Gracja śliczna dziewczynka w każdych włoskach, i tak ma takie coś w oczkach, taka mała łobuziara kochana :-) ;-) przesłodka
Traschka WOW!!! gratulacje zdolna bestio :-) dobrze, że już razem jesteście :-) jak samopoczucie? maluszek nie dawał Ci w kość?
Madzioolka o rany!!!!! :szok: jaki pech was trzyma, ale do 3 razy sztuka, i koniec. Biedna Majka, tak mi jej szkoda :-( tulam wirtualnie...
jak dzisiejsza nocka?
Zołza jak K sie czuje? mam nadzieję, ze nie chory... a kiedy wy urlop zaczynacie?
soksy ty taka aktywna mama jesteś :-)
forever Mateuszowi też ostatnio się długo górna dwójka wyrzynała, kilka dni spokoju i wczoraj znów ślinotok i na dole idą dwójki !!! masakra jakaś
A Krysia to imprezowa dziewczyna ;-) jak mama :-)

moj tez swiruje w łóżeczku i sie denerwuje bo jest ograniczony a jak jest na lozku spuszcza sobie rece albo nogi i tak spi kika razy spadl ale teraz juz uwaza ale pewnie i tak poloze poduszki na podloge :)
co do jazdu ja bym mogla jechac ale jestem tu od niedawna wiec nie wiem czy powinnam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama MATIEGO znam ten bol z rozpieszczaniem dziecka przez babcie jesli chodzi o noszenie na rekach no ale coz taka rola babci ;-)
gryzie jak mu na to pozwolę:-D:rofl2: co do spotkanie 16-go w Opolu to muszę zapytać się M, bo jak wspomniałam ja bez prawka, ale jak najbardziej jestem za:-)

dzień-doberek, choć wcale nie taki dobry, więc się tylko witam (odpiszę tylko poniektórym, sorki, ale humor do d...:zawstydzona/y:)

jak bym jechala to przez Wrocław wiec moge Cie zabrac :)
a co jest ze humor nie zabardzo?

My we wrześniu idziemy.
my w sierpniu zobaczymy jakie beda wyniki bo mial robione

reklama
Do góry