reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie dziewczynki:-)

joasia mocno trzymam za Ciebie kciuki, oby tym razem się udało:tak: Którego testujesz????

U mnie dzis braaardzo leniwie, wstałam dość późno więc w końcu się wyspałam:-D Zaraz chyba zabieram się za jakies sprzątanie, bo coś mnie wena naszła na porządki:tak:

reklama
Roxii daj spokoj z tymi porzadkami, mialas wypoczywac:p Dobrze, ze masz wolne od pracy tylko głowe trzeba czyms zaczac..pewnie to zalezy od charakteru, ale ja po swoim transferze myslalam, ze zwariuje:) Mam nadzieje, ze Tobie ten czas szybciej zleci..do 22 niedaleko..:)

Zuzia ja mam wizyte 21 sierpnia, ale watpie, zebym wrocila z niej zadowolona..juz nie raz mialam taka wizyte, ze zanim zdazylismy usiasc juz trzeba bylo wychodzic..bezsens! No, ale ciagle sie ludze, ze nie kaza nam czekac az do grudnia z kolejnym podejsciem..A Ty kiedy dokladnie masz wizyte? Rozumiem, ze na tej wizycie juz konkretnie ustalicie co i kiedy? Ty caly czas robisz te nocki?

aniolkowa to nie jest wizyta do kolejnej proby ivf tylko taka omawiajaca, co sie wydarzylo i jakie plany na przyszlosc..cos mi sie wydaje, ze obie doczekamy sie tego na co czekamy w mniej wiecej tym samym terminie..
Co do ziolek to chyba nie zauwazylam jakis wielkich zmian, piersi znowu zaczely mnie pobolewac, od czasu wyciszania w ogole nie bolaly. A jesli chodzi o sloneczko to na pewno jeszcze do Was wroci:) u nas nigdy nie zabawia za długo..

joasia no to za tydzien testujesz, trzymam kciuki, zeby tym razem sie udało

Roxii, w przyszla niedziele testowanie, pewnie sie skusze na te czule testy w czwartek albo piatek, tak tylko zeby zaspokoic swoja nadgorliwosc, bo wiem ze moze nic jeszcze nie pokazac. Taka ta moja psychika glupia :-) A ty kobieto sie nie przemeczaj, nie wyginaj w te i wewte, pamietaj o zarodeczku :-)

Zuziu, trzymam kciuki za tym razem sensowna i owocna wizyte w klinice.

A ja troszke nadrobilam z praniem, objadlam sie przeokrutnie racuchami i dogorywam na sofie. Jeszcze 2 dni lenistwa :-D

joasia to super jeszcze tylko tydzien czekania, mam nadzieję ze tym razem był strzał w 10:-D
miska spoko, nie szaleje zabardzo z tymi porządkami, pamiętam o miom maluszku i staram sie nie przeciążac:tak: Poprzednio jakos bardziej się stresowałam jak czekałam na wynik, teraz przynajmniej na razie podchodze do tego na luzie co nie zmienia faktu że pewnie bedzie mi sie ciągnęło do tego 23...:sorry:
Mam nadzieję że tym razem wizyta w klinice będzie bardziej sensowna i dlużsa niz poprzednie. Ja pamietam że moje wizyty tez tak wyglądały, przyszlismy nic sie nie dowiedzielismy i juz trzebabyło wychodzic:confused2: Trzymam kciuki zeby tym razem było u was inaczej:tak:

Witajcie dziewczyny!

Ja kompletnie nie miałam czasu w weekend na bb.
W sobotę byliśmy na wycieczce,zdjęcia są na fb jak chcecie obejrzeć
biggrin.gif

A dziś byliśmy u koleżanki zobaczyć synka,potem pojechaliśmy do kina a po seansie poszliśmy na kolację do restauracji i dopiero co wróciliśmy.Weekend bardzo aktywny,jestem zmęczona...także idę odpoczywać:)

Spokojnej nocy !

Witajcie moje drogie :-):-):-):-) u mnie jeszcze cisza nic sie nie dzieje malemu nie spieszy sie na swiat :-)a ja juz sie niecierpliwie wszystko gotowe i czeka tylko na lokatora :-) Alan w czwartek zaczyna szkole 1 dzien tez sie denerwuje zeby w ten dzien mnie nie zlapalo :-)

Roxii bardzo mocno ci kibicuje i trzymam kciuki za Was:tak::tak::tak:

Noelka musi byc dobrze ja w to wierze ale odpoczywaj naprawde prosze cie praca sie nie zamartwiaj dzidzus wazniejszy tyle na niego czekaliscie :tak:

dziewczyny napewno Wam wszystkim sie uda zobaczycie jeszcze pozwole sobie wyslac dla Was fluidki ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gwiazdeczka hej:-) Własnie tak się zastanawiałam czy już urodzilas czy nie, mam nadzieję ze to już niedługo i bedziesz mogła w końcu przytulić swoje maleństwo:tak: Trzymaj się ciepluko i jak bedziesz mogła to informuj na bierząco:-D
Aga no widze w weekend nie proznowałaś, widziałam dzjęcia z wycieczki-piekne. Wczorajszy dzien takze mieliście aktywny, tylko pozazdrościc;-) U mnie było spokojnie w zasadzie weekend sepdzilismy w domku, trohce sobie posprzątałam i poleniuchowałam:-p A od dzis jestem na urlopie, jak ja kocham to słowo urlop:-D w końcu nie trzeba wstawac rano do pracy, można na spokojnie zjeść sniadanko i się relaksowac.... ehh mogłabym tak przez całe zycie:-p:-D

reklama
tak kochana u nas tak wczesnie zaczynaja

gwiazdeczka to szybciutko bardzo.Powodzenia dla Alanka w szkole :)

Roxii czasami mam podobne uczucie do Twojego że mogłabym nic nie robić :-D
Zazdroszczę urlopu !
Odpoczywaj teraz i dbaj o siebie.Czekam na wieści o dwóch kreseczkach :tak:

Do góry