reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

ja nie mam wagi, ale widać po twarzy i nogach, że mi sporo wody zeszło.
niestety brzuch nie wygląda zbyt dobrze, nie wiem czy po cc mogę już jakoś cwiczyc..
piersi są odrażające. staram się na nie w ogóle nie patrzeć..

reklama
Fajnie, że tak chudniecie... Mi został mega brzuchol po tej cesarce:| Dzisiaj listonoszka mówi: "Jaki piękny malutki brzusio, na kiedy termin?". Noooo, niech ten połóg mija , to pójdę na basen i moze na jakiś fitnes, bo wyglądam jak rolada:|

lubie ten watek:) jestem jeszcze w dwupaku, ale sie juz doczekac nie moge jak do was dolacze po porodzie:)
wy juz zrzucacie, a ja jeszcze dorzucam:)

pytanie do mam, ktore maja juz wiecej dzieci, jak w poprzednich ciazach chudly? naturalnie i dosyc szybko czy musialy na prawde sie meczyc cwieczeniami i zajelo im to wiecej czasu. Pewnie to wszystko zalezy od organizmu, kazda ma inny.

jak to wogole jest dziewczyny z tymi brzuchami po ciazy? ja jakos nie moge sobie wyobrazic, ze tyle skory rozciagnietej ma sie teraz wstapic. Czy ona zaczyna sie zmniejszac sama juz po porodzie?

Noelka ja też w pierwszej ciąży zastanawiałam się jak to jest możliwe że tyle rozciągniętej skóry może wrócić na swoje miejsce:) W pierwszej ciąży przytyłam 25kg i do formy wracałam przez 5 tygodni. Teraz 10kg i po 5 dniach brzuch już był fajny:) Poniżej zdjęcia z wczoraj i z każdym dniem brzuch lepiej wygląda:)
DSCN0695.jpgDSCN0696.jpg

Załączniki

• DSCN0695.jpg
    DSCN0695.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 160
  • DSCN0696.jpg
    DSCN0696.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 155
noelka mi poszlo raz, dwa. w 5 tygodni wrocilam do swojej wagi. tak mniej wiecej. a co do brzucha to faktycznie zalezy duzo od genow, ale mysle ze dobry krem ujedrniajacy zalatwi sprawe. a za brzuszki mozesz sie brac juz tydzien po, jesli rodzilas sn
aleksp, natalia ja slyszalam ze nawet 9 miesiecy powinno sie czekac... wiem ze was dobilam, ale operacja to operacja...

reklama
madzia o kurcze wygladasz jakbys nigdy w ciazy nie byla:) az nie moge sie napatrzec:) zazdroszcze tak szybkiego powrotu do formy. Bardzo malo przytylas w ciazy wiec moze dlatego szybciej ci to zeszlo ale to tez pewnie zalezy od organizmu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry