reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
witajcie Dziewczyny!!!
No i nie mówiłam
zostawić baby w domu to nagadać się nie mogą
U mnie dalej nic...ani @ ani fasolki
robiłam test...w sumie nie wiem po co...no ale same pisałyście..cuda...itp. No ale jedna krecha. No i co ja mam teraz robić??? pierwszy raz w życiu tak mi się popieprzyło!!!!
Przypomniałam sobie, że mam castangusa...zastanowię się czy oby go sobie nie zaaplikować, w końcu on jest na nieregularne miesiączki...chciałam go zażywac jak wszystko było ok, to teraz mam
Jak tylko będę w końcu u gina, to popytam się go co to się porobiło??? myślicie,że to przez ten progesteron niski???
zuzanka, cała nadzieja w Tobie!!! bo z tego co wyczytałam bionda odpuszcza testowanie.
ani@k, dostałaś @???
muma, trzymam kciuki za szczęśliwy cykl&&&&&&& teraz Kochana wypoczywaj po intensywnych przytulankach, relaksuj się, niech tam w środku łaczy się to co trzeba, a potem solidnie się zagnieżdża
bionda, właśnie oglądam Fakty na Tvn-ie i w prognozie pogody mówili, że śnieg nadal ma padać we Włoszech. To może jednak napada te 3 metry
Pocieszę Cię, tutaj dziś pięknie zasypane wszystko, tylko, że temperatura na plusie i staopniało dużo, ale rano nieciekawie było z transportem.
A ja jutro siedzę w domku, w kapciach i pod kocykiem:-) to co lubię najbardziej. Zwiedzanie z kolezanką przesunięte na niedzielę
No i nie mówiłam

U mnie dalej nic...ani @ ani fasolki

zuzanka, cała nadzieja w Tobie!!! bo z tego co wyczytałam bionda odpuszcza testowanie.
ani@k, dostałaś @???
muma, trzymam kciuki za szczęśliwy cykl&&&&&&& teraz Kochana wypoczywaj po intensywnych przytulankach, relaksuj się, niech tam w środku łaczy się to co trzeba, a potem solidnie się zagnieżdża

bionda, właśnie oglądam Fakty na Tvn-ie i w prognozie pogody mówili, że śnieg nadal ma padać we Włoszech. To może jednak napada te 3 metry

A ja jutro siedzę w domku, w kapciach i pod kocykiem:-) to co lubię najbardziej. Zwiedzanie z kolezanką przesunięte na niedzielę

Ostatnia edycja:
Muma
katiuszka - jedna kreska mówisz....szkoda... , no jeszcze chwilkę kochanie, do wiosny...
Słuchaj, Ty narazie daruj sobie castagnusa, zrób porządek z hormonami, bo dopiero się coś poprzestawia.
Myślę, że dostaniesz luteinę lub Duphaston na progesteron i to też pomoże wyregulować terminy.
Też widziałam tą prognozę pogody, ogólnie ma sypać , bleeee
Słuchaj, Ty narazie daruj sobie castagnusa, zrób porządek z hormonami, bo dopiero się coś poprzestawia.
Myślę, że dostaniesz luteinę lub Duphaston na progesteron i to też pomoże wyregulować terminy.
Też widziałam tą prognozę pogody, ogólnie ma sypać , bleeee

kasia.natka
O! właśnie to musi grać!!! nie wiedziałam nawet że ta melodia ma "nazwę"My też miałyśmy zwykłą kaczuszkę ze sznureczkiem i grała Kołysankę Brahmsa :-)
Kolysanka Brahms - YouTube
no właśnie a ja nic nie zauważyłamKasia.natka a mi się od razu z rana rzucił w oczy![]()

niestety o macicy dwurożnej nic nie wiem ale poszukaj może na tym forum z linku o ziołach bo widziałam że tam jest ponad 30 stron różnych tematów o problemach więc może akurat coś
a że m@łpiszon przylazł wcześniej to przynajmniej schizowanie cię ominie tym razem a za to owulka juz bliżej &&&
katiuszka tulę mocno chociaż wiesz póki nie ma @ ...
katiuszka79
tak mówisz muma, żeby go nie brać...pewnie masz rację, nie będę sama się leczyć skoro i tak mam iść do lekarza. Chciałabym jak najszybciej, no ale niech najpierw szanowna @ się zjawi
A tak z innej beczki, to ja znowu przeziębiona
już siły nie mam!!!! od 5 tygodni nie mogę się wyleczyć, zaczęło się od przeziębienia, potem angina, po anginie do tego czasu kaszel jak u gruźlika, no a dziś znowu kinol zatkany, oddychac nie mogę, kicham i smarkam na przemian:-( Kiedy się to skończy???!!!!! mój M. tez rozłożony chorobą, a chyba nie ma nic gorszego niż chory facet w domu
muma, szwagieka wróciła właśnie z Polski i ma dla mnie zakupki:-) zgadnij co???;-) dopalacz na Glutka
Mucosolvan!!!! jakby się kto pytał...kaszel mam? mam!!! to syropek w sam raz pasuje...no a że skutek uboczy...piękny Glutek, to jeszcze lepiej!!!
Dam znać jakie efekty

A tak z innej beczki, to ja znowu przeziębiona

muma, szwagieka wróciła właśnie z Polski i ma dla mnie zakupki:-) zgadnij co???;-) dopalacz na Glutka

Muma
katiuszka - i super cool - ja tez miałam kaszel i piłam sobie syropek aż wiadomy Glutek zakręcił mi się wkoło szyi ;-)

narazie to może jednak zaczekaj na @ , co ?? bo wiesz...nigdy nie wiadomo... A ten syropek to chyba niekoniecznie jakby fasol to jednak był
Może Ci się wszystko przesunęło przez przeziębienie, może owulacja Ci się przesunęła ?? &&&&&&&&&&

narazie to może jednak zaczekaj na @ , co ?? bo wiesz...nigdy nie wiadomo... A ten syropek to chyba niekoniecznie jakby fasol to jednak był

Może Ci się wszystko przesunęło przez przeziębienie, może owulacja Ci się przesunęła ?? &&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
katiuszka79
ja to myślę, że owu w ogóle nie było. Napewno nie było objawów, chociaż testy domowe niby pokazały, że będzie...aaaa samemu to se można, nie ma to jak monitoring!!!;-)
Zmykam dziewczynki!!!! idę sobie herbatkę z cytryną zrobić i do łóżka. Rano wpadnę pokibicować testującym...a dokładniej testującej;-)
zuzanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zmykam dziewczynki!!!! idę sobie herbatkę z cytryną zrobić i do łóżka. Rano wpadnę pokibicować testującym...a dokładniej testującej;-)
zuzanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Muma
lopop - przynajmniej cos się dzieje, tu bywały takie dni, że codziennie rano pisałam co u mnie i wydawało mi się, że bloga prowadzę ;-)
Co u CIebie ??
Ja się zbieram, już mnie oczy bolą od moich tabelek, trzymam kciuki za jutrzejszy poranek zuzy &&&&&&&&&&, bionda i katiuszka - za WAs ciągle też

Ja się zbieram, już mnie oczy bolą od moich tabelek, trzymam kciuki za jutrzejszy poranek zuzy &&&&&&&&&&, bionda i katiuszka - za WAs ciągle też
Ostatnia edycja: