Wita sie z Wami spioch z kawa:-)
Zuzanka-jasne, ze sie nie gniewam.Niedlugo beda nastepne Swieta, wiec chetnie wspomoge
Aaronka dziekuje, dobrze.Odpinam sobie spodnie siedzac przy biurku i jak jade samochodem, bo mnie w tej pozycje cos gniecie.Tak ma jakos niewygodnie i drazni.Jutro wizyta na 9:30 i podgladanie "mnie" od srodka.
Odnosnie tego badania, co ma ono na celu?Jaki stan zapalny?Badania krwi i moczu nie wykryja jakis ewentualnie nieprawidlosci?
Mam nadzieje, ze sie okaze, ze jest wszystko dobrze i badanie to tylko pro forma

Dobrze,ze postanowilas odpoczac
Ze wstydem sie przyznam, ze ja na Swieta nic nie przygotowalam. Po prostu null, skoro i tak wybieramy sie do Polski.
Firany i zaslony sobie wisza jak wisialy, nawet jakosc specjalnie na kurz nie smierdza,bo my nie palimy a tutaj sie tak jakos nie kurzy. E tam, kontrola do mnie nie przyjdzie;-)
Kok.o trzymam kciuki,aby Ewunia posluchala mamusi i dala jej odsapnac w Swieta i dopiero potem chciala wyjsc na swiat
Katiuszka-a jak Twoja kuleczka z przodu? Pewnie juz duziutka? Nie martw sie tym snem, wyspisz sie potem;-)
Ani@k-wkrotce swojego nowego pracodawce powalisz swoim urokiem osobistym i zaoferuje Ci wymarzona prace
Kasica-lubie te brew Brezniewa:-)Odpoczywaj na zasluzonym urlopie i wypatruj dobrej nowiny, bo tak bedzie
Caterina-bedziesz miec urlop czy masz dyzur przez okres Swiat?eM pewnie raczej w domu?
Jutro podjade do sklepu firmowego Lindta i kupie co nieco.Mowie Wam, tam mozna dostac krecka od mnogosci tych slodkosci. Szczerze, to unikam tego sklepu, bo nie chce wygladac jak bombka na choinke