reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heej

pierwsza! :-)

Muma, Katiuszka ja dziś dopiero zacznę dzwonić do lekarzy.. będę się umawiać.. dziś idzie Aleksis i Kok.o - dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2: (Kok.o na wszelki wypadek bierz spakowaną torbę :tak: )

a czy się ktoś pokapował??? :baffled: nie wiem.. w drugi dzień świąt dałam czadu z alko później zaczęłam mówić że tabsy.. kiedyś jak z Mamą rozmawiałam powiedziała mi że może jakieś leczenie zastosować aby ciąża była (leczenie mnie lub eMa) więc Mama pewnie myśli że biorę jakiś specyfik.. bo w sumie biorę :-p ;-):tak:

a moje lekkie 'utycie' to w sumie normalka.. :-):cool2:

Gatto lepiej już choć troszkę??? :sorry2:
Katiuszka wrzuć przepis na ciacho o którym pisałaś że zrobiłaś.. to ptysiowe..
Caterina ja jutro badania zaczynam (na zespół) idziesz się też kłuć???? Ty chyba mówiłaś że zaczynasz badania przed świętami.. czy przeczekałaś???
Bzzzz szkoła kiedy się zaczyna??? chyba od jutra??? siadaj przed kompem i opisuj co się u Ciebie dzieje!!!!
Muma Olek to dobry imprezowicz chyba będzie ;-):tak::-)
Alex__ jak się czują Słodziaki??? oby nowy rok wygnał wszelkie choróbska z Waszego domku!!!!!!! i nie siwiej!!!!!

też miałyście tak że dreszczyk po plecach przechodził jak mierzyłyście tempkę??? :sorry2:

reklama
Ahoj kobitki:-) Ze pracy piszę i kawunie w międzyczasie popijam:tak:

Ani@k dzisiaj pierwsza tura badań bo se kasy za mało wziełam :zawstydzona/y: i w środę się znowu dziabnąć w żyłkę będe musiała :zawstydzona/y:
Ale dzisiaj mam 4 dc i zrobię jeszcze raz FSH,LH i estradiol.
A w środę AMH i P/ciała. A i lece dzidiaj zapisać się do gin żeby wyciągnąć skierowanie na HSG na NFZ bo nie zamierzam robić tego badania prywatnie .Wolę kasę na IUI przeznaczyć jak będzie taka potrzeba:zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z wietrznego wschodu:baffled:

P.S M chory ale na razie jest znośny :tak:

ja wyliczyłam że moje badania około 300 będą kosztować.. :zawstydzona/y: do tego jeszcze 'zaliczę' chyba endo.. którą też opłacam :baffled: pierwsza wizyta u gina też mnie będzie kosztować, bo zapisana jestem.. ale na kwiecień :dry::baffled:

eeee chyba z tego wszystkiego pójdę se dziś coś kupic! :sorry2:

Hej :-)
My wciaz w lozeczku ;-)
Ania - jasne, ze tak mialam z mierzeniem temperatury i z chodzeniem do toalety tez bo brzuch mnie pobolewal dlugo;- ) Pamietaj zeby do listy badan dopisac toksoplazmoze i cytomegalie:-)
caterina - widze ze sie bierzesz ostro od poczatku i super, juz niedlugo sie uda, teraz to juz bedzie raz dwa jedna po drugiej :-) &&&&&&&&&
Kciuki za wizyty, cos mi sie pomieszalo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie !!!!!I juz po szara ,zwykła rzeczywistość....brrr!!w piątek juz do pracy ide,i od nowa to samo.......W sumie nie wiem czy mam robic badania?????????:sorry2:i jakie?????wszystko co robiłam do tej pory było niby w porzadku itd......fakt,robiłam to jakis czas temu i sama nie wiem czy poatwrzac je??!1dr.nic nie mówi,zebym cos robiła raz jeszcze......caterina,a czy miałaś robioną histeroskopię???????rozumię,ze teraz bedziesz miała robioną drożność jajowodów,tak?? Kurcze,jak bym chciała jakies wyniki zrobic raz jeszcze to nawet nie wiem jakie??!!a wszystkich przeciez nie zrobie,bo to koszt prawie 900 złoty!!:confused:

Ostatnia edycja:
Kasica a tarczycowe wyniki??? tsh??? chyba mówiłaś że rok temu robiłaś.. dobrze kojarzę??? zobacz Zuza też miała wszelkie badania ok a okazało się że ma wysokie tsh.. no chyba że masz tsh w porządku i robiłaś ostatnio :zawstydzona/y: a mi się coś poplątało..

Muma a z toxo to jest tak że teraz też muszę powtarzac??? w poprzedniej ciąży wyniki były ok..:sorry2: a cytomegalię warto robić??? czytałam kiedyś jak dziewczyna mówiła że robiła te wyniki i okazało się że nie wiadomo było nawet jak to wyleczyć.. chyba że mi się znowu coś poplątało :baffled:

tsh.miałąm oki...tylko robiłam to juz dosyc dawno.......dziewczyny,a w których dniach cyklu robi się odpowiednie badania hormonalne?????ja,jutro bede miała 3 dc.wiec co bym mogła zrobic ewentualnie??????

Ostatnia edycja:
Kasica a oprócz wizyty Adama u androloga macie jeszcze jaką wizytę u tej Twojej p. doktor??? może warto poczekać co powie androlog i później się wziąć za wyniki.. jeżeli wcześniej oczywiście Fasolka nie wpadnie ;-) ja chyba bym poczekała..

u ginekolożki narazie wizyty nie mam...jak Adama wyniki beda ok.wtedy mam zgłosic sie do niej,zeby zastanowic się "co dalej"...?!do androloga jedziemy 21 stycznia,własnie przed chwilą się zapisałam na wizytę

reklama
to teraz masz okazję 'odsapnąć' przed wizytami :tak: niech nic Ci nie zaburzy dobrego snu :tak: no oczywiście wieczorami 'wykorzystuj' Adama ;-)

a rzeczywiście dr będzie miała obraz jak sprawy się przedstawiają po wizycie u androloga :tak:

Do góry