reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
LILITH pisze:
Niop strasznie zgrabniusi i malusi:):) za niedlugo pewnie wyskoczy sliczna pileczka:):):)

Nie mogę się doczekać bycia prawdziwą "ciężarówą" :D bo brzuszek wygląda narazie tak, jak po wzdęciach poświątecznych, a nie w 16 tc.

Całusy

julienx naprawde sliczy;):) ja mam podobna wielkosc choc musze ci powiedziec ze w ostatnich dniach to w oczach mi sie powieksza!!!!!! a ruchy juz czujesz?? ja piewrdze poczulam w polowie 16 tyg dokladnie tydzien temu w srode rano:)

czarownica pisze:
a ruchy juz czujesz?? ja piewrdze poczulam w polowie 16 tyg dokladnie tydzien temu w srode rano:)

wczoraj pytał mnie o to lekarz. Jeszcze nie czuję :-[ ale nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że na dniach poczuje mojego maluszka.

julienx fajnie wygladasz i dzidzia tez sliczna widzialm USG:):) a chodzisz do pracy, uczysz sie??? i tez w ciazy czujesz sie piekniejsza niz zwykle:):):):):):)

Julienx bardzo ładny, malutki, ja też mam taki malutki chociaż tak jak pisala czarownica ostatnio też co dzień to większy, ale jeszcze malutki :) Mam nadzieję, że na swięta to już bedziemy miały w większosci brzuchole ;D pewnie jeszcze nam wyjda bokiem :laugh: a teraz nie możemy sie doczekać...

reklama
ja słyszałam, że brzuszek naprawde zaczyna rosnąć po pierwszych ruchach, tak samo jest z przybieraniem na wadze. Ale nie wiem czy to prawda

Do góry