reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

Dziewczyny, super fotki i super mamusie na nich :tak: :-D
Ale nam się tu milutko zrobiło, no nie? :happy: Faktycznie... zupełnie inaczej jest gdy można nicka skojarzyć od razu z osobą, ja do nicków niestety nie mam pamięci i, jak już pisałam, mylą mi się... ale wystarczy że raz zdjęcie zobaczę i już nie ma mowy o pomyłce, no i ogólnie jakoś tak.. bardziej swojsko jest dzięki temu ;-)
Czekamy na następne buźki i nastepne brzuszki! Ja muszę sobie pstryknąć jeszcze zdjęcie z boku, bo z przodu mój brzuch wcale nie wygląda na taki duży a w rzeczywistości nieźle już urósł... mój ukochany dzisiaj ze zdziwieniem stwierdził, że jest już "bardzo duży i jakoś tak wysoko" :cool2:

reklama
Skoro Tycia pokazała Swoje dzieci, to ja też pokażę swoje (jeśli uda mi się wkleic, bo poraz pierwszy robię to samodzielnie)

Tycia i Kasiad! AAaaaale macie fajne dzieciaki!!!! :-) :-D
Tyci dzieciaczki jeszcze małe ale strasznie fajne brzdące! Za to Kasia ja widzę że Ty juz niedługo swoich przystojniaków na randki będziesz wyprawiać, o ile już tego nie robisz ;-) :tak: Z Pauliny wyrośnie bardzo ładna dziewczyna, już jest z niej niezła laska a to dopiero 15-latka... ;-)
Ech, coraz częściej myślę jak to nasze dziecię będzie wyglądało... okropnie chciałabym żeby też takie ładne było jak Wasze dzieciaczki :cool2:

mojego synalka widac w suwaczku pod spodem :)
naszczescie o randki sie jeszcze nie musze obawiac, ale wlasnie dzis powszedl do przedskzola po zapaleniu oskrzeli. Caly tydzien siedzielismy szczelnie w domu i dostawalismy kota :)

ps. czy jest jakis sposob zeby zrzucic zdjecia mms-em, bo mam na telefonie fotki brzucha ale nie mam blutootha :( a tez bym sie pochwalila

Joasiek, oche jednak bedzie do zrzuciania bo moja norma to max. 48 kg. A w squasha owszem, gram, ale chyba w "żółwiego squasha" hehe;-)

mysia23, Tycia, karolina77, fanjnie ze wkoncy wiem jak wygladacie "w calosci". a ty agusia9915 oprocz superbrzuszka pochwal sie swoim buziaczkiem:tak:

Kasiad, Tycia, dzieciaczki bardzo do was podobne. mam nadzieje ze moja kruszyna tez wrodzi sie do mamusi:tak:

No a tak wygląda mieszkanko mojego synka i jego mamuśka :-)

grubart1.png

Same śliczne mieszkanka dla dzidziusiów...faktycznie miło się zrobiło kiedy wszystkie lutóweczki zaczynają sie pokazywać..:-) teraz wiemy, która jak wyglada i odrazu lepiej sie rozmawia:-D

reklama
Do góry