reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Jejku ja nie wiem czy siwieją - nie dopuszczam by zobaczyć farbuje namiętnie :) A włosy tez traciłąm teraz traciłabym mniej gdyby nie mój kochany szkrab szczególnie rano jak śpi ze mną w łóżku a nie może mnie obudzić to łapie za włosy i niemiłośiernie ciągnie - budzik rewelacja aż wyć się chce że zadzwonił :)

reklama
no i poszlam z pt do fryzjera. DRAMAT!!!!! zrobila mi pasemka za jasne i wygladam jakbym byla szpakowata i krzywo mnie obciela!!!! :( jestem zalamana i juz do tej szrlatanki nie pojde (a dotychczas bylam z niej zadowolona) :::::(((((

henna vax - dostępna w aptekach - kosz w zależności od pudełka - ale nie jest drogie ( ja mam średnie opakowanie - ok 23zł)

mi także lekarka poleciła henne na wypadające kłaczki do tego witaminki silica i szmpon do włosów vichy ( czerwony do wypadających włosów -  hair loss) d tego podcięcie i jesst lepiej.

A ja dzisiaj z resztkami swoich wlosow odwiedzilam fryzjera. Troche nielad zostal ogarniety, chociaz maz po powrocie do domu zmian nie zauwazyl - bo jak pozniej stwierdzil nie byly one tak drastyczne jak zazwyczaj.

reklama
niewiem co to było wczoraj ale ja też wróciłam od fryzjera. Zrobił mi refleksy pomarańczowe- myślałąm że odlece jak nakładał farbe ale wyszło super. NO i obcoł mnie fajnie tak że nic nie musze robić z włosami a ukłądają sie. Jestem zadowolona i mężowi sie podobało tylko sie wystraszył że włosy ściełam na krótko bo miałam związane - ach te chłopy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry