agrafka80
Fanka BB :)
chciałabym to widzieć![]()
Mama - ja widziałam w necie karmiącą matkę 8-latki!! Więc może agrafka pobije rekord tamtej matki ;-)

Chyba najpierw wpisali by mnie do Księgi Guinessa, a potem zapięli w kaftan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym to widzieć![]()
Mama - ja widziałam w necie karmiącą matkę 8-latki!! Więc może agrafka pobije rekord tamtej matki ;-)
ja na wiosnę po porodzie będę musiała nauczyć się wreszcie plecaczka! chyba na jakiś kurs skoczęprzyda się i przy drugim dziecku, a elastyka to chyba wezmę ze sobą do szpitala....nigdy nic nie wiadomo
![]()
Gaja wczoraj wysiadła na zakupach z chusty i nie chciała wrócić.. skonczyła sie era słodziaczka-chuścioszka. Szkoda, ze to już :-(
Iza to mnie zaskoczyłaś , bo Gaja chyba najwiecej( z naszych listopadowych maluszków) była noszona. Antek jak na razie sie nie buntuje , ale ja przy 13 kg dziecku długo go nie ponosze![]()