reklama

Ciąża a kosmetyki

ja uwielbiam byc sama w domu, nie wieczorami i nie w weekendy... fakt.
nikt mi wtedy nei placze sie pod nogami, nie przelacza kanalow w telewizji, nie zajmuje kompa :) moge gotowac, sprzatac, prac i robic duzo innych rzeczy, a przede wszystkim mam wtedy czas tylko dla siebie :) jak na razie ;)

reklama
Mój przyjechał normalnie, bo mu wysłałam sms, że mnie bierze przeziębienie! Przywiózł soki, mleko, grejfruty i cytryny i zajmuje się mną. :) Kochany!!!!

Ara i masz racje hihi my wynajmujemy dom z paroma osobami i wole jak ich nie mam bo taka cisza i spokoj moge sobie wszytsko robic i poodpoczywam bez halasu i glosnej muzyki ktora teraz mnie wkurza:)dziwne bo przetem uwielbialam glosna muzyke i pracowalam w dyskotece

Maggusia pisze:
Ara i masz racje hihi my wynajmujemy dom z paroma osobami i wole jak ich nie mam bo taka cisza i spokoj moge sobie wszytsko robic i poodpoczywam bez halasu i glosnej muzyki ktora teraz mnie wkurza:)dziwne bo przedtem uwielbialam glosna muzyke i pracowalam w dyskotece
czy ja musze zawsze podziac gdzies literki eh:)

Ja jak ostatnio moj maz wrocil po 3 miechach do domu to go paskudzie traktowalam,zawadzal mi i bylam naprawde okropna przez tydzien,brzydko sie odzywalam ollewalam totalnie a jednoczesnie mialam taaaaaaaakie wielkie wyrzuty sumienia-po prostu jak wrocil to mi zawadzal-teraz sie tez tego strasznie boje ze tak bedzie........taka jestem niedobra.........

Sylwia - przyzwyczaiłas się do samotności, dlatego ciężko Ci się "przestawić" na nową sytuację - szczególnie teraz, w ciąży. Takie jest moje zdanie. Będzie dobrze! nie martw się, mąż Cię zrozumie

reklama
a ja jeszcze nie pojechałam do rossmanna....

wkurzyłam się, bo ledwo weszliśmy do domu - mieliśmy zostawić Krzyska komp. i jechać na zakupy - zadzwonili z pracy i musiał wracać, bo serwery padły ;( znowu nici z zakupów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry