Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie wróciłam ale on nie jest taki zeby trzymac sie mojej spódnicy
Palinka24 - tekst Twojej teściowej mnie rozwalił![]()
Ja niestety też usłyszałam slowa współczucia, na początku była wk***a bo miałam wrażenie że ktoś po prostu chce sobie "ulżyć", ale teraz uważam że ktoś jest po prostu głupi jak mi mówi że współczuje. Zauważyłam że częściej takie reakcje są u starszych ludzi.Natomiast wśrod znajomych to częściej mówią że zazdroszczą, pytają nawet co trzeba zrobić żeby mieć bliźniaki (ale tylko Ci co nie mają jeszcze dzieci)
ewaw1 - no niestety przy naszej ciąży co chwilę pojawiają się jakieś dolegliwości.. do poniedziałku już niedaleko..
karola79 - a Ty po urodzeniu Franka wróciłaś do parcy? Czy cały czas z nim byłaś? Moja Majka jest trochę przyzwyczajona do mojej nieobecności, to może dla niej nie będzie to wielki szok..
MoniaN - widzę że z tym płaczem to dopadł Ciebie syndrom 20 tc. Chyba wszystkie przez to przechodziemy
Sluchajcie.. moja teściowa strasznie stęsknila się za Majką i przyjedzie trochę się nią poopiekuje w przyszłym tyg. Będę mogła się uczyć. Jak dla mnie bomba :-) Trochę rozłąki i sama zaproponowała pomoc![]()