milla76
Fanka BB :)
Emilek to mozemy sobie podac rece. Ja dlatego chce jak najdluzej do pracy chodzic bo przynajmniej jestem w wtedy w Warszawie. A tak na wsi na razie bez samochodu to na koncowke ciazy srednio przyjemnie mi by bylo. Tez mam psy i koty, na szczescie synek codziennie do moich rodzicow jezdzi wiec jedna sztuka do karmienia mniej ;-)
A tak ze smiesznych rzeczy to jak musialam lezec w pazdzierniku to jak nazlosc prad mi wylaczyli.... Piec mam na szczescie z podajnikiem wegla ale bez pradu i tak nie dzialal... Wiec mialam ciemno i zimno
A tak ze smiesznych rzeczy to jak musialam lezec w pazdzierniku to jak nazlosc prad mi wylaczyli.... Piec mam na szczescie z podajnikiem wegla ale bez pradu i tak nie dzialal... Wiec mialam ciemno i zimno
w czwartek jadę oglądać dzieciaczki. Dziewczyny czy któraś z Was zażywała żelazo w ciąży ? wydaje mi się że po nim się średnio czuje (odkąd zażywam od tygodnia, biegunka i tak 3-4 razy dziennie ) kojarzy może któraś z Was czy to przejdzie czy to żelazo tak będzie działało ? nie wiem co gorsze, mało żelaza czy ta biegunka i wszystko co się z nią wiąże.
Zwłaszcza teraz jak wieją wiatry. Śmiałam się nawet ostatnio, że jadłam romantyczną kolację przy świecach;-)