Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
U mnie od 17 tygodniaCześć dziewczyny od kiedy zaczalyscie czuć ruchy dzieci u mnie 2k20 16t2d![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie od 17 tygodniaCześć dziewczyny od kiedy zaczalyscie czuć ruchy dzieci u mnie 2k20 16t2d![]()
Oby to był tylko jakiś krwiak i wszystko musi się powoli oczyścić.. w marcu leżałam w szpitalu u obok mnie była właśnie kobietka w ciąży bliźniaczej po krwotoku. Miesiąc ją trzymali bo plamienia były mimo że leżała. Ale wszystko się oczyściło i ją puściliWitam mamusie. Jestem mama 5 latka. Obecnie skończyłam 26 tydzień ciąży bliźniaczej 2K2O. Termin na 9 sierpnia. Niestety we wtorek dostałam krwotoku i leżę w szpitalu . Co jakiś czas delikatnie plamie, lekarze nie wiedzą co jest przyczyną, na USG wszystko prawidłowe, skurczy brak. Mam bakterie w pochwie I dostaje antybiotyki dozylnie, dostaje już do głowy od tej nie wiedzy
U mnie od 16 były motylki bardzo delikatneCześć dziewczyny od kiedy zaczalyscie czuć ruchy dzieci u mnie 2k20 16t2d![]()
Jakieś "bulgotanie" czułam ok 18/19 tyg. Pewna ruchów byłam w 21tyg. Obecnie 34tc.Cześć dziewczyny od kiedy zaczalyscie czuć ruchy dzieci u mnie 2k20 16t2d![]()
U mnie jakimś cudem do 20tc były równe, tj. 506g i 507gDziewczyny a jak wypadały wasze dzieci na usg do tego 16t rosły równo czy były rozbierznosci u mnie naprzyklad u gin tydzień temu według Om 15t1 a dzieci jedno 14t6 i 13i6
No ja mam mierzone jeszcze na podstawie długości nie wagiU mnie jakimś cudem do 20tc były równe, tj. 506g i 507g![]()
No u mnie były równiuteńkieNo ja mam mierzone jeszcze na podstawie długości nie wagi![]()