reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelstw GRATULACJE :-) Jasiu witaj :happy2:

Lumia
Ty niedługo testujesz więc trzymam &&&&&&&&&

OneMoreTime za Ciebie również &&&&&&&7

Je chora jestem, zapalenie krtani, kaszel okropny, w piątek skończyłam antybiotyk i w dodatku mam @. W sumie dobrze, że przyszła wcześniej niż myślałam skoro i tak starań nie było zresztą bałabym się gdyby były bo taka chora jestem, że coś okropnego.

LISTA STARACZEK :-)

Naala - termin niechcianej @ 9 lutego 2015 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ 16 lutego 2015 r

Lumia - termin niechcianej @ 18lutego 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015

Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Neta jakąś starą listę zgarnęłaś, bo u mnie 10 marca powinien być, ale wybaczę:-D

One, Lumia czy chcecie czy nie, któraś musi przejąć brzuszek po Jasiu:tak:

LISTA STARACZEK
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

OneMoreTime - termin niechcianej @ 16 lutego 2015 r

Lumia - termin niechcianej @ 18lutego 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Udanej niedzieli i owocnego testowania!!!

Tak misia. Teraz kolej na nas !! Ja po cichu licze ze moze Olek 8marca sie urodzi... moglby poksc w slady Jaska i zrobic dla mnie prezent :)

Ale ale... najpierw trzymamy &&&&& bo tak jak ktoras z dziewczyn napisala, trzeba przejac brzuszek po Jasku!! :)

Ostatnia edycja:
ooo 8 marca rzeczywiście :tak: U mnie jeszcze mój synuś mogłby się urodzić 2 marca bo tego dnia jego tatuś ma imieniny, 12 marca obchodzic będziemy rocznicę ślubu,15 marca moja mama ma urodziny i 25 marca imieniny....Takze marzec piękny miesiac.....i ciekawa jestem czy wceluje się w jakiś dzień :happy2:

Noo dziewczynki...czekamy na przejęcie brzuszka po Jasiu :happy2: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& NAsze Kochane staraczki!!!!

reklama
Do góry