reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze - musi być dobrze nie ma innej opcji - urodzisz piękne i zdrowe dziecko . Wiem źe na pewno sie martwisz znam to skaś ja jestem tydzien po łyzezkowaniu a bóle brzucha mam do dziś ale to sie nie równa z bólem psychicznym ale dam rade zaczynam robic badania i mam nadzieje , że nie długo tez mi sie w końcu Uda . A dla ciebie coco jumbo i do przodu ;)

reklama
ovli, witaj :happy: Zapalam światełka dla Twoich aniołków
[*]
[*]
[*]

Edytko, jak miło Cie "widzieć" ;-) Jak rodzinka? Pochwalisz się Łucją? pewnie już duża :-) u nas pierwsze wiosenne podrygi, więc na pewno podładujesz swoje baterie podczas pobytu w Pl :tak: Pzdrm :happy:

No szlag mnie trafi:wściekła/y: Cały wieczór poświęciłam na nadrobienie zaległości i jak wyrypałam posta na pół strony to mi go zeżarło:wściekła/y: Nie mam sił czytać i pisać wszystko od nowa:-(

martavel gratuluję
gloria, ag, ovli witajcie. (*) dla waszych aniołków

misia trzymaj się dzielnie. Nikodem widocznie doskonale wie, że tak jak ma u mamusi to już mieć nie będzie;-);-)

witam ovli! ehh kolejna Aniołkowa Mama...jak wiele nas jeszcze? światełka dla Twoich Kruszynek
[*]
[*]
[*] nie pomogę w temacie badań, bo ja żadnych nie robiłam. U mnie był supeł na pępowinie...straciłam Zuzię w połowie ciąży :sad:

OneMore jak test? Trzymasz w napięciu Kochana :-D a my trzymamy kciuki!!

Edytko pochwal się nam Łucją :tak: wow 5 miesięcy to już pannica z niej ;-)

Misia miała wczoraj robioną amnioskopię. Wody przejrzyste więc kazali jej cierpliwie czekać..
no można wyjść z siebie i stanąć obok z taką służbą zdrowia...
martavel jak się masz Mamusia?;-) Jak Synek?

a ja jestem po ciężkiej nocy:-( Jasia męczą bączki...ale co ciekawe tylko w nocy :-( nie płacze w głos, ale jest mega marudny i rozdrażniony..no i oczywiście wszystkie bolączki odchodzą w niepamięć u mamy na rękach...do tego Mąż o północy pojechał w trasę, więc do rana nie wiele nawet spałam. Nawet nie wiem, co mam teraz robić jak ranek nastał. Czy iść się ogarnąć czy odespać tę noc...

Angel - zdecydowanie idz odsypiaj! inaczej i tak niewiele zrobisz bo bedziesz sie snuc po domu i ziewac.

One jak test?mam nadzieje ze do przodu, pamietaj ze wystarczy nawet cien cienia kreski :)

witam nowe mamy jak rowniez te starsze ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac, oczywiscie
[*] dla wszystkich maluszkow :)

Dziewczyny, ja tak szybciutko bo w pracy jestem, ale szefa nie ma :-p test chyba negatywny. Sama nie wiem, bo na pierwszy rzut oka taki jest, ale jak się przyjrzałam to chyba zobaczyłam jakiś cień cienia... albo w nadziei tak wyostrzyłam wzrok, że zobaczyłam fabryczny pasek, gdzie pojawiłaby się kreska, gdybym była w ciąży :laugh2: więc okaże się w ten weekend, bo biorąc pod uwagę wszystkie przesunięcia cyklu, @ powinna być dzisiaj najpóźniej. Na razie jej nie ma ani żadnych plamień, ale jeszcze cały dzień przede mną... Dam znać wieczorem. A jutro z samego rana do rodziców na wieś jadę, więc będę odcięta od neta.... suma sumarum nadal czekam :baffled:

OneMore no to jeszcze mocniej zaciskam kciuki!! :-D miałam identycznie jak Ty ;-) tak wytężałam wzrok, patrzyłam na ten test pod światło, ze światłem na wszelkie możliwe sposoby...cień cienia cieniów na teście widziałam, Mąż za cholerę ;-) daj znać jeszcze wieczorem jak sytuacja ;-)

OneMoreTime ja w tej ciąży pierwszy test to tylko ja drugą kreskę widziałam w dniu spodziewanej miesiączki a jak zrobiłam za 2 dni to była wyraźniejsza, wiec u Ciebie tez tak może być. Trzymam kciuki żeby tak było :-)

reklama
Do góry