reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie Kochane!

Dziękuje Wam mocno za ciepłe przyjęcie. Wiem, że rozumiecie moje cierpienie.

Ja wyniki badania hist. odbieram w ten poniedziałek razem z wypisem. Zabieg robił mi mój lekarz do którego chodzę prywatnie. Jest on ordynatorem w szpitalu w którym miałam zabieg, gin. cieszy się bardzo dobrą opinią. Zachwalam go tak bo powiedział mi, że możemy z mężem zacząć się starać już po pierwszej @, oczywiście po badaniu u niego czy wszystko jest u mnie w porządku. Czytałam, że lekarze jednak zalecają odczekać 3 m-c.

Co o tym sądzicie?

Chęć posiadania dziecka u mnie jest teraz tak silna, że aż nie do zniesienia.

Tyle na tym wątku wrześniówek i październikówek 2007, aż serce ściska.

Antila:-)
JoannA25, anna_ajra, cfcgirl, daga.p.:-)

Dziekuję Wam!
Miłego dnia:-)

reklama
Hej Kobietki.

JoannA niemam pojęcia jaki rodzaj torbieli mam. Wiem tylko, że jest w jajniku i zrobiła się po zabiegu. Wcześniej zero problemów miałam:confused: więc panikuję;-) . Ginek mówił, że tabsy anty bym dostała :happy: ...

cfcgirl - ja miałam wywołane poronienie i łyżeczkowanie. Krwawiłam 2 tyg z przerwami - na przemian krew ze skrzepami (nie wyczyścił mnie do końca żeby nic nieuszkodzić).

AMK - nam kazał czekać równo 3 miechy i dopiero zacząć staranka. Różnie lekarze mówią - jedni karzą od razu zaczynać inni czekać od 3 do 6 niesięcy. Więcej karze czekać. U mnie przed 1 kontorlą było 6 miesięcy, a po wizycie już 3:-) . Akurat po 17 marca będę mieć owulację więc 3 miesiące odczekane są;-) .

Toluś - co u ciebie??

Ania - niema sprawy! Po to jesteśmy:-) .

Martuś duże cmoki

Tolusia jak prawo jazdy :tak:
Marta co u Ciebie. Jak się czujesz? Jesteśmy tu by sobie pomagać
AMK nie martw się , będzie jeszcze cudownie. Nie można się poddać bez walki. Wiem, że przykro jest ale będzie :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Sama to przerabiałam i dziewczyny mnie wspierały bardzo :happy: Pomogło mi to forum bardzo.
Aniu za chwilę wiosna :-) czas myśleć pozytywnie mimo, że szarość dnia przytłacza jak diabli. Jesteśmy tu ...:tak: :tak: :tak:
Dagusia będzie dobrze, nie łam się :elvis:

Buziaki Kochane moje :elvis:

Aha........
Dagusia mam nadzieję, że za miesiąc poczujesz jak to jest fajnie ....:happy: :happy: :happy: kiedy kawa zajeżdza kwasem , ulubione jedzenie powoduje uderzenia gorąca ( bleeeeeeee) a mdłości nie dają spać hihhi.
Z całego serca Ci życzę i Wam wszystkim hihihi
Kochaniutkie nie jestem przecież złośliwa :)))))))) :p
No co Wy ? heh :cool2: :cool2:

papa

a ja znowu ryczałam...Pewnie minie troche czasu minie zanim bedzie troche lżej. Zaczynam miec w głowie pytania ,, czy teraz już wszystko bedzie dobrze, czy to nie jest ze mną problem itd?
Oj ciężko troszkę teraz. A pomimo to staram się uśmiechać i staram sie wierzyc ,że będzie lepiej.

cfcgirl na pewno będzie dobrze!! :tak: Musisz uwierzyć.
My tu Wszystkie jesteś z Tobą . To ciężki temat .... wiem . Ten ból jest nie do opisania, cięzar psychiczny i obciążenie na całe życie i ten potworny żal....
ale życie toczy się dalej, trzeba twać i czekać na lepszy czas bo nie mamy wyjścia.

Całuski :)

Cfcgirl wszystkie znamy te pytania. Każda z nas je sobie zadawała... Cieszę się, że wierzysz i mogę powiedzieć tylko tyle - płacz. Musisz wypłakać ten żal i smutek. Pozwól sobie na rozpacz bo musisz wyrzucić z siebie te emocje. Może to zabrzmi dziwnie ale ten płacz Cię uleczy, pozwoli Ci się oswoić z tym co się stało... On też jest elementem powrotu do zdrowia...

Tolu - GRATULACJE :D

Magda - nawet te Twoje barwne opisy dzałają zachęcająco...hehehehehe

Witajcie Kochane! :-D
W końcu piątek i utęskniony weekend! Jak mija wam tydzień? Mi ciężko ... ale szkoda psuć nastroju przed-weekend'owego ...
Jakie macie plany na sobotę i niedzielę?
Pozdrawiam was gorąco
Buziaczki

Witajcie
U mnie różnie. Sa momenty, jak przed chwilą kiedy płaczę sobie. Ale zawsze potem staram się ocierac łzy i mówic sobie ,że wszystko będzie dobrze.
Wczoraj mnie handra dopadła. Czułam się nieatrakcyjna, zaczełam zauwazac dodatkowe 2 kilo , które przytyłam.Jeszcze nie dawno nei mogłam się doczekac jak mi wszystko się zaokrągli a teraz nienawidze tych okrągłości. Mój mąż twierdzi,że dla niego nadal jestem piękna i kocha mnie,ale moje myśli ida w przeciwnym kierunku. Czy wy tez tak miałyście??
No a poza tym juz 4 dzień i nadal mocno krwawię. Trochę mnie to niepokoi. W poniedziałek mam spotkanie z ginem.
A w niedziele mój mąż zabiera mnie na koncert Micheala Boltona.Nie wiedziałam czy chce jechac po tym co się stało,ale on nalega,że w ten sposób zrobię sobie przyjemność.Ja bardzo lubię Michaela Boltona i bilety mielismy kupione juz w listopadzie. Więc pojadę...Opiszę potem wrazenia
Pozdrawiam

reklama
hejo Wam kochane :happy:

miałam problem z kompem i nie pisałam :confused:
dziękuje Wam kochan że trzymałyście kciuki ale zawiodłam Was :sick: trzymałyście kciuki a Ja oblałam:eek: jest Mi wstyd :zawstydzona/y: :wściekła/y:

u Mnie weekend zapowiada się fajnie :tak: w sobotę mam imieniny taty i mała dżamprezka :-D

cfcgirl - Ja też czułam się nieatrakcyjna:szok: i bardzo się źle z tym czułam pomimo że mąż mówił i dalej mówi że jestem najpiękniejsza :happy: jedź na ten koncert zobaczysz że dobrze Ci to zrobi:tak:

anna_ajra - dlaczego jest Ci ciężko i jesteś :-( ??

AMK - Mi lekarz powiedział że mam czekać 5 miesięcy jak byłam u Niego 2 tygodnie po zabiegu:confused: kazał zrobić toxoplazmozę i po drugiej @ mam przyjść z wynikiem toxo i cytologi. mam nadzieję że jak wszystko będzie dobrze to skruci nasze czekanie do 3 miesięcy oby :elvis:

JoannA - napewno będzie wszystko dobrze :cool2: :elvis:

daga - zazdroszczę Ci że możecie się już starać :elvis: nie martw się będzie dobrze i napewno się uda :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: trzymam kciuki :elvis: :elvis:

Do góry