reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie tez cisza a nagle wiatr i zasnęłam nad ranem.
Sorki dziewczyny u mnie ostatnio ciężkie dni ale juz staram się ogarnąć.
@gabrika &&& za bete , jesteś po terminie @ ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grr... Napisałam posta i wyłączyła mi się przeglądarka i wszystko zniknęło!!!
Jeszcze raz....
@gabrika dawaj znać zaraz jak będziesz miała wyniki bety. Trzymam kciuki za fasolke :)
@Calineczka24 a to ty jesteś z Pszczyny?? Jakoś mi umknęło :) a pytam, bo ja jestem z Bielska :)
U mnie też wiało na maksa. W nocy nie mogłam spać, bo byłam taka nerwowa i niespokojna jakaś... I mimo tego że jestem padnięta to nie mogłam zasnąć. Mam nadzieję że tej nocy będzie lepiej już, bo aż strach...
@roki_1991 ja jestem z Mysłowic a w Pszczynie leżę w szpitalu :)

U nas to lisci i drzew pelno na drodze. Ale w Sosnowcu gorzej. No slask doswiadczylo chyba mocno.

Ja mam znowu nastroj tragizmu. Ze nic z tego zycia nie bedzie eh... Boje sie o wszystko i wszystkich. A ciazy pewnie nie bedzie bo takiego ja w zyciu juz pecha mam.

Mloda mi rozklada choroba. Zrywam sie z pracy i pedze

20171006_142833.jpg
Moje paznokcie jesienne;) ja mam mimo pogody nawet spoko nastroj kupilam sobie dobra herbatke tak pachnie ze caly czas chodze usmiechnieta;)

Załączniki

• 20171006_142833.jpg
    20171006_142833.jpg
    955,4 KB · Wyświetleń: 243
@hona, nie, nie. Awansu się nie dostaje w zdrowych firmach za nic tylko za to, że coś się sobą, swoimi umiejętnościami reprezentuje. Oczywiście to oznacza zaufanie i wiarę w Ciebie przełożonych, ale jesteś w końcu kobietą, nie? Każdy pracodawca liczy się z tym, że awans to nie antykoncepcja i kobieta może zajść w ciążę i iść na zwolnienie. Więc nie zaprzątaj sobie tym głowy. Poza tym jak zajdziesz to urodzisz (tak,tak), pourlopujesz i do pracy. Więc gratuluję awansu, bo Ci się należy.:)

reklama
Ja miałam ciężkie dni odczuły to dziewczyny na drugim forum Wam już nie chciałam smęcić ...
Ale już staje na nogi jest lepiej :) w poniedziałek wizyta
Super paznokietki moje obcięte bo połamałam przy myciu okien ;/ ale musze pomalowac chociaż

Do góry