reklama

Calineczka24
Fanka BB :)
@roki_1991 ja jestem z Mysłowic a w Pszczynie leżę w szpitaluGrr... Napisałam posta i wyłączyła mi się przeglądarka i wszystko zniknęło!!!
Jeszcze raz....
@gabrika dawaj znać zaraz jak będziesz miała wyniki bety. Trzymam kciuki za fasolke
@Calineczka24 a to ty jesteś z Pszczyny?? Jakoś mi umknęłoa pytam, bo ja jestem z Bielska
U mnie też wiało na maksa. W nocy nie mogłam spać, bo byłam taka nerwowa i niespokojna jakaś... I mimo tego że jestem padnięta to nie mogłam zasnąć. Mam nadzieję że tej nocy będzie lepiej już, bo aż strach...
muza_ton

U nas to lisci i drzew pelno na drodze. Ale w Sosnowcu gorzej. No slask doswiadczylo chyba mocno.
Ja mam znowu nastroj tragizmu. Ze nic z tego zycia nie bedzie eh... Boje sie o wszystko i wszystkich. A ciazy pewnie nie bedzie bo takiego ja w zyciu juz pecha mam.
Mloda mi rozklada choroba. Zrywam sie z pracy i pedze

Ja mam znowu nastroj tragizmu. Ze nic z tego zycia nie bedzie eh... Boje sie o wszystko i wszystkich. A ciazy pewnie nie bedzie bo takiego ja w zyciu juz pecha mam.
Mloda mi rozklada choroba. Zrywam sie z pracy i pedze
Olasec
roki_1991

@Calineczka24 to dlatego nie kojarzyłam nikogo z Pszczyny 
 tak czy inaczej życzę szybkiego powrotu do domku 
@roxie123 to zbieraj się do kupy szybciutko
 nie wolno się rozsypywac 

@roxie123 to zbieraj się do kupy szybciutko

D 

Deleted member 170039
Gość
ivvonka

@hona, nie, nie. Awansu się nie dostaje w zdrowych firmach za nic tylko za to, że coś się sobą, swoimi umiejętnościami reprezentuje. Oczywiście to oznacza zaufanie i wiarę w Ciebie przełożonych, ale jesteś w końcu kobietą, nie? Każdy pracodawca liczy się z tym, że awans to nie antykoncepcja i kobieta może zajść w ciążę i iść na zwolnienie. Więc nie zaprzątaj sobie tym głowy. Poza tym jak zajdziesz to urodzisz (tak,tak), pourlopujesz i do pracy. Więc gratuluję awansu, bo Ci się należy.

D 

Deleted member 170039
Gość
Ja swoje obciełam mialam dluzsze ale i tak by mi urosły a szponów nie lubie

reklama

roxie123

Ja miałam ciężkie dni odczuły to dziewczyny na drugim forum Wam już nie chciałam smęcić ... 
Ale już staje na nogi jest lepiej
 w poniedziałek wizyta 
Super paznokietki moje obcięte bo połamałam przy myciu okien ;/ ale musze pomalowac chociaż

Ale już staje na nogi jest lepiej
Super paznokietki moje obcięte bo połamałam przy myciu okien ;/ ale musze pomalowac chociaż